perj2000 Praktikant
23. august 2009 - 22:12 Der er 6 kommentarer

IIS på Windows 7

Hej folks

Jeg har lige installeret Windows 7. Noget overraskende virker Internet Information Server ikke - jo det gør den måske nok, men der er så noget der skal konfigureres. Jeg har installeret den under "Turn windows features on/off", men hvad skal der eller til for at få en simpel ASP side til at spille under "localhost"?

Jeg får en HTTP 500 fejl med denne tekst "This error (HTTP 500 Internal Server Error) means that the website you are visiting had a server problem which prevented the webpage from displaying."

Er der nogen der ved hvad der er galt?

Hilsen
Per
lakridserne Nybegynder
23. august 2009 - 22:23 #1
Der kan være mange ting, men har du en .htaccess-fil placeret der hvor du skal ligge dine filer?
perj2000 Praktikant
23. august 2009 - 22:25 #2
Hvad er det, en htaccess-fil? Det brugte jeg da ikke under XP.
keysersoze Guru
23. august 2009 - 22:34 #3
htaccess hører vist PHP til så glem den.

funktioner -> internetindstillinger -> avanceret -> fjern kryds i "vis meddelelse om uskadelige http-fejl" i browsern, så kan vi formentlig få en brugbar fejlbesked.
perj2000 Praktikant
23. august 2009 - 23:07 #4
Jeg fandt faktisk løsningen ved at klikke lidt rundt. Det er sådan at mine sites er placeret i ret dybe strukturer, og der er en checkbox der siger om der skal gives tilladelse til at køre nedad i folderstrukturen. Når denne er på, virker det (næsten). Der er lige noget med dansk codepages...
Men alligevel, tak for svaret

Hilsen
Per
keysersoze Guru
29. december 2009 - 11:22 #5
så må det vist også snart være på tide at få lukket spørgsmålet - her et svar hvis jeg har været til nogen hjælp.
perj2000 Praktikant
16. januar 2010 - 15:23 #6
Jeg lukker sagen nu. Fandt selv ud at konfigurere ISS under windows 7. Men tak for alle svarene
Hilsen
Per
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.