ladekarls Praktikant
05. oktober 2009 - 23:56 Der er 7 kommentarer

EyeTV til Mac Mini

Hej Eksperter.

Jeg har anskaffet mig en Mac Mini med 4 Gb ram. Jeg vil gerne bruge den til at optage tv med. Jeg kan se at EyeTV har nogle produkter, men vil lige høre jeres erfaringer og om der måske findes noget billigere?

Ps. Hvilken model skal jeg vælge hvis jeg vælger EyeTV modellen?

Min TV udbyder er Stofa og jeg bruger Zaptor boks.

Med venlig hilsen Ladekarl
lindholdt Nybegynder
15. oktober 2009 - 16:49 #1
Hej Ladekarl...

Jeg faldt over dit spørgsmål ved søgning på andet omkring mac mini'en....
Jeg har ligesom du, søgt alle mulige og umulige steder for at finde ud af om man kan benytte Elgatos TV tuner som en rigtig DVB-c tuner i Mac mini'en...

I forgårs var jeg så tæt på et svar som man næsten kunne ønske sig: I Mac-storen i Odense kunne en medarbejder berette om at hans kollega vist nok har en elgato hybrid (990 på macstore).

Jo jo: "vist nok" var svaret!! GRINER... Medarbejderen kom tilbage dagen efter hvor jeg ikke var i Odense... Flot... Så jeg er sku lige så langt fra et svar som du sikkert er... Min ven har en tvtuner fra elgato til dvb-t tuner. Den fungerer fint, meeeen billedet er stadig lidt - grumset - og ikke som en tvskærm som for øvrigt er bygget til at se tv...

Men jeg vil supergene høre om, hvis nogen direkte har erfaringer med dvb-c tuner til MAC.. Evt. til Yousee kabeltv...


er du ikke rar at sende en besked på lindholdt  "snabela"  c.dk så snart du finder ud af noget .....

Jesper
Nicolai Nybegynder
25. oktober 2009 - 18:52 #2
Hej!

Jeg har selv et setup med en MacMini på en Elgato DVB-C 610 tuner. Det fungere absolut glimrende og jeg kan udover at se alle digitale kanaler på Yousee kabel-TV også se HD kanaler. Oven i hatten er EYETV softwaren på min iPhone en LIVE modtager af det som Elgato boksen kan se. Det betyder at er jeg på 3G eller WLAN uanset hvor jeg er i verden kan jeg se live TV af alle YouSee Kanaler.

Desværre sælger Elgato ikke deres 610 model mere. Måske er du heldig at finde den i en HUMAC butik eller måske på nettet. Den model Elgato sælger nu er noget hø, da den ikke kan modtage krypterede kanaler (ingen mulighed for YouSee-kort i).

Så udover at rose Elgato 610 helt vildt, kan jeg desværre ikke hjælpe.

Mange hilsener

Nicolai
ladekarls Praktikant
25. oktober 2009 - 22:43 #3
Hej Nicolai.

Elgato 610 eller Hybrid USB typen. Jeg bruger ikke You-See kort så det er vel ikke et problem for mig?

Tak for dit svar.
Nicolai Nybegynder
26. oktober 2009 - 19:20 #4
Hej.

Nej det bliver ikke noget problem. Men du kan jo kan se alle de gratis kanaler hvis du ikke har betalingskort (yousee etc.)

Held og lykke. Setup'et virker som en drøm for mig...

Hilsen Nicolai
egidiussen Nybegynder
28. november 2009 - 19:45 #5
Hejsa
Jeg bruger EyeTV Hybrid med min mac mini.
Pt bruger jeg kun DVB-T da jeg ikke kan se digital TV ukrypteret, men det kunne jeg i en kort periode, og der virkede DVB-C tuneren fint og uden problemer. Derfor går jeg udfra at hvis man får digitalt kanal TV ind i huset ukrypteret, så kan man bruge det uden problemer.
egidiussen Nybegynder
28. november 2009 - 19:45 #6
Hejsa
Jeg bruger EyeTV Hybrid med min mac mini.
Pt bruger jeg kun DVB-T da jeg ikke kan se digital TV ukrypteret, men det kunne jeg i en kort periode, og der virkede DVB-C tuneren fint og uden problemer. Derfor går jeg udfra at hvis man får digitalt kanal TV ind i huset ukrypteret, så kan man bruge det uden problemer.
cander35 Nybegynder
28. maj 2010 - 13:03 #7
Jeg har en Elgato EyeTV Hybrid  USB, både installet på en IMAC27 og på en Windows PC. Bruger Yousee Cabel, og har Fuldpakken. MEN kan kun se gratis kanaler. Eurosport Discovery m.v kommer op med en info om at de er "scabbled! No PI!".
Jeg har forsøgt alle mulige opsætnings variationer. Og har nu skrevet til Yousee i håb om at de kender noget til dette!!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Mens Kevin Magnussen kører Formel 1-ræs, kæmper international top-CIO i kulissen for at beskytte vitale data
Det vigtigste for CIO hos Haas F1 er it-sikkerhed. Her fortæller han til amerikansk medie, hvordan han griber den opgave an med sikkerhedslag og en ny platform, der overvåger racerholdets globale netværk.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q4. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.