ladekarls Praktikant
05. oktober 2009 - 23:56 Der er 7 kommentarer

EyeTV til Mac Mini

Hej Eksperter.

Jeg har anskaffet mig en Mac Mini med 4 Gb ram. Jeg vil gerne bruge den til at optage tv med. Jeg kan se at EyeTV har nogle produkter, men vil lige høre jeres erfaringer og om der måske findes noget billigere?

Ps. Hvilken model skal jeg vælge hvis jeg vælger EyeTV modellen?

Min TV udbyder er Stofa og jeg bruger Zaptor boks.

Med venlig hilsen Ladekarl
lindholdt Nybegynder
15. oktober 2009 - 16:49 #1
Hej Ladekarl...

Jeg faldt over dit spørgsmål ved søgning på andet omkring mac mini'en....
Jeg har ligesom du, søgt alle mulige og umulige steder for at finde ud af om man kan benytte Elgatos TV tuner som en rigtig DVB-c tuner i Mac mini'en...

I forgårs var jeg så tæt på et svar som man næsten kunne ønske sig: I Mac-storen i Odense kunne en medarbejder berette om at hans kollega vist nok har en elgato hybrid (990 på macstore).

Jo jo: "vist nok" var svaret!! GRINER... Medarbejderen kom tilbage dagen efter hvor jeg ikke var i Odense... Flot... Så jeg er sku lige så langt fra et svar som du sikkert er... Min ven har en tvtuner fra elgato til dvb-t tuner. Den fungerer fint, meeeen billedet er stadig lidt - grumset - og ikke som en tvskærm som for øvrigt er bygget til at se tv...

Men jeg vil supergene høre om, hvis nogen direkte har erfaringer med dvb-c tuner til MAC.. Evt. til Yousee kabeltv...


er du ikke rar at sende en besked på lindholdt  "snabela"  c.dk så snart du finder ud af noget .....

Jesper
Nicolai Nybegynder
25. oktober 2009 - 18:52 #2
Hej!

Jeg har selv et setup med en MacMini på en Elgato DVB-C 610 tuner. Det fungere absolut glimrende og jeg kan udover at se alle digitale kanaler på Yousee kabel-TV også se HD kanaler. Oven i hatten er EYETV softwaren på min iPhone en LIVE modtager af det som Elgato boksen kan se. Det betyder at er jeg på 3G eller WLAN uanset hvor jeg er i verden kan jeg se live TV af alle YouSee Kanaler.

Desværre sælger Elgato ikke deres 610 model mere. Måske er du heldig at finde den i en HUMAC butik eller måske på nettet. Den model Elgato sælger nu er noget hø, da den ikke kan modtage krypterede kanaler (ingen mulighed for YouSee-kort i).

Så udover at rose Elgato 610 helt vildt, kan jeg desværre ikke hjælpe.

Mange hilsener

Nicolai
ladekarls Praktikant
25. oktober 2009 - 22:43 #3
Hej Nicolai.

Elgato 610 eller Hybrid USB typen. Jeg bruger ikke You-See kort så det er vel ikke et problem for mig?

Tak for dit svar.
Nicolai Nybegynder
26. oktober 2009 - 19:20 #4
Hej.

Nej det bliver ikke noget problem. Men du kan jo kan se alle de gratis kanaler hvis du ikke har betalingskort (yousee etc.)

Held og lykke. Setup'et virker som en drøm for mig...

Hilsen Nicolai
egidiussen Nybegynder
28. november 2009 - 19:45 #5
Hejsa
Jeg bruger EyeTV Hybrid med min mac mini.
Pt bruger jeg kun DVB-T da jeg ikke kan se digital TV ukrypteret, men det kunne jeg i en kort periode, og der virkede DVB-C tuneren fint og uden problemer. Derfor går jeg udfra at hvis man får digitalt kanal TV ind i huset ukrypteret, så kan man bruge det uden problemer.
egidiussen Nybegynder
28. november 2009 - 19:45 #6
Hejsa
Jeg bruger EyeTV Hybrid med min mac mini.
Pt bruger jeg kun DVB-T da jeg ikke kan se digital TV ukrypteret, men det kunne jeg i en kort periode, og der virkede DVB-C tuneren fint og uden problemer. Derfor går jeg udfra at hvis man får digitalt kanal TV ind i huset ukrypteret, så kan man bruge det uden problemer.
cander35 Nybegynder
28. maj 2010 - 13:03 #7
Jeg har en Elgato EyeTV Hybrid  USB, både installet på en IMAC27 og på en Windows PC. Bruger Yousee Cabel, og har Fuldpakken. MEN kan kun se gratis kanaler. Eurosport Discovery m.v kommer op med en info om at de er "scabbled! No PI!".
Jeg har forsøgt alle mulige opsætnings variationer. Og har nu skrevet til Yousee i håb om at de kender noget til dette!!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterSeneste spørgsmål Seneste aktivitet
I går 23:04 Android Af ZeBa i Mobiltelefoner
I går 20:58 pdf filer Af evo i Andet software
I går 20:10 AutoKeys med undermacro Af per2edb i Access
I går 18:52 BSOD: system thread exception not handled Af Sten-hader-BSOD i Windows
I går 18:43 PowerBi Af micaud i Excel


Premium
En ny udbudslov kan se dagens lys i 2020: Få overblikket her
Evalueringen af den nuværende udbudslov blev sat i gang, da erhvervsminister Rasmus Jarlov udsendte et høringsbrev i demcember 2018. Lovforslaget og eventuelle ændringer forventes at ligge klar i 2020.
Computerworld
Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver nu en del af et helt nyt underholdningsselskab
TDC Group bliver i fremtiden splittet op i to selskaber, og det ene selskab, der kommer til at fokusere på digital underholdning har netop fået sit navn.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Lav din egen robot på få minutter med Fable
Tilbage i 2011 startede Shape Robotics udviklingen af Fable, et robotsystem bygget enkelt op på moduler. Det gør at studerende kan bygge deres egen robot på få minutter ved brug af interaktive blokke eller Python API. I denne video fortæller Moises Pacheco, CTO i Shape Robotics om processen med at skabe en intuitiv app sammen med Ciklum, og et partnerskab med Microsoft.