Avatar billede madsboe Nybegynder
28. oktober 2009 - 21:10

Passiv køling af Core 2 duo E8400 og Geforce 8800gt top

Hej eksperter


Først: Beklager hvis disse spørgsmål allerede er besvaret på forum'et, men jeg kan ikke finde dem nogen steder :-)

Here goes...

Jeg har en pc med en Core 2 duo E8400 processor samt et ASUS EN8800GT TOP(overclocket) grafikkort. Jeg vil gerne have lavet min pc om til et mediecenter, og derfor skal den støjdæmpes en hel del!

Mine spørgsmål går på følgende:

1. Kan en Intel Core 2 Duo E8400 processor køles passiv, uden brug af vandslanger? Eller skal den køles aktivt med en blæser? Har set lidt på denne ThermoLab BARAM køler: http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?sp=all&pid=564876 men ved ikke om den er effektiv nok.

2. Kan mit ASUS EN8800GT TOP grafikkort køles passivt, igen uden brug af vandslanger?
Jeg har kigget på denne Arctic Cooling Accelero S1 Rev. 2 køler: http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=433413 men jeg ved igen ikke om den er effektiv nok. Nogen erfaringer?

3. Hvis de to enheder kan køles passivt, vil de så også kunne lade sig gøre når de nu skal sidde i samme mediecenter kabinet? Det kabinet jeg pt. planlægger at investere i er et Silverstone LASCALA LC17: http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?sp=all&pid=159221.

4. Hvis nej til nogen af de ovenstående spørgsmål, er der så nogen af jer der har kendskab til aktive kølere, der virker, og som støjer ekstremt lidt?

På forhånd tak for hjælpen :-)

Da det er en ordentlig stak spørgsmål, så sætter jeg også lidt ekstra point på højkant :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester