Avatar billede no24 Nybegynder
15. februar 2010 - 13:32

Port command failed eller operation timed out?

Hejsa,
Jeg har et problem med at logge på min hjemmeside via FTP. Der har ikke været problemer før, hvor jeg havde tilføjet webstedet som mappe under netværksteder, men fra den ene dag til den anden, kan jeg ikke komme på længere bortset fra en dag, hvor jeg midlertidigt kunne logge på.

Jeg har siden forsøgt med filezilla, cuteftp, core ftp samt stifinder uden held. Har desuden søgt på google samt her på eksperten uden held (fandt dog disse 2 link: http://www.eksperten.dk/spm/852070 + http://www.eksperten.dk/spm/752065 som ikke giver svar på ovenstående).

Problemet er kun når jeg befinder mig på min arbejdsplads, hvor dette gør sig gældende på samtlige pc'ere (windows XP). Er jeg hjemme kan jeg sagtens logge på (windows 7). Vi har ingen ftp begrænsninger i virksomheden. Jeg har forsøgt at slå windows firewall fra uden held. Hvad kan dette skyldes?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester