filmeditor Nybegynder
28. februar 2010 - 17:52 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Liste over alle satellit tv kanaler

Hejsa.

Er der nogen som ved hvor jeg kan finde en stor samlet liste over alle satellitfrekvenser til tv, der findes overhoved?
Jeg ved at lyngsat har en del, men der skal du trykke på hver link til satelliterne for at se hvad de har af kanaler. Det ville være lækkert hvis der fandtes f.eks et pdf dokument med alle kanaler.

Samtidig skal jeg lige have afklaret om det er muligt at fange f.eks DR1 og tv2 på sat. Min far han siger at det kan man sagtens, hvor jeg heletiden siger til ham at det kan man ikke da de er gået over til digitalt, og hvis han ønsker at se det skal han have en digitalboks med mpeg4 tuner, da jeg er ret sikker på at deres tv kun har indbygget mpeg2.
store-morten Ekspert
28. februar 2010 - 18:27 #1
Det bliver en lang liste :-)

»Der er 10.000 kanaler på satellit, hvor de cirka 4.000 hænger over os, og af dem er i hvert fald mellem 300 og 400 kanaler gratis på de to satellitter Hotbird og Astra. Men der er ikke nogle danske imellem««, fortæller Jimmi W. Johansen fra firmaet Parabol Eksperten.

Fra:

http://politiken.dk/tjek/digitalt/billede/article735403.ece
poko1 Ekspert
28. februar 2010 - 18:31 #2
Jensen DK Novice
01. marts 2010 - 07:28 #3
Du kan også prøve denne. http://www.satbeams.com/
filmeditor Nybegynder
01. marts 2010 - 16:47 #4
super god webside silbidor. Tak
Jensen DK Novice
02. marts 2010 - 06:53 #5
Lægger et svar, så du kan give point hvis du har lyst.
Jensen DK Novice
02. marts 2010 - 13:15 #6
Den der lyngsat.com er heller ikke uden evner, har selv brugt den i flere år.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.