Avatar billede hervig Nybegynder
09. marts 2010 - 16:02

Brugermiljø/lokale profil problemer

Jeg står med et lille problem her.
Computeren virker fint, men lige så snart jeg skal genstarte ender det galt.
Noget Bruger miljø popper op og, det den fortæller kan i se på det her link på youtube i bunden. Det er nemmere hvis i ser det selv med jeres egne øjne.

Men den kan så ikke logge ind på min lokale profil siger den, så når windows starter, hvilket den gør meget langsomt, er mine porgrammer installeret, men mine mapper på skrive bordet er væk, og når jeg søger på dem kan jeg godt finde dem, men så siger de ''gemmelse'' så jeg kan finde dem manuelt. dvs de er der ikke.
I starten sagde den kun det første som den gør i filmen med lokale profil, og så kunne jeg søge efter mappen og bruge den igen.
I dag begyndte den så at sige det den gør efter første popup med lokale profil, hvor den siger jeg skal logge på en anden. som den automatisk gør, og så søger jeg på mappen igen når jeg er inde i windows, men kan ikke finde den. Det er et kæmpe problem da jeg er igang med en HHx uddannelse, og alle mine noter ligger i den mappe.

Min computer er en netbook lenovo s10e windows xp prof. version 2002
Intel(R) Atom(TM)
Cpu n270  1,60Ghz
1,60 Ghz, 1,99 GB RAM

http://www.youtube.com/watch?v=6YyFd46sx00

Vær sød at hjælpe mig hurtigst muligt. : )
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester