Avatar billede bluefish Praktikant
11. marts 2010 - 10:50 Der er 1 kommentar

Åbne .doc direkte i Word eller Swriter (Open Office)

OS=>Win7
Browser=>IE8
Hvor djævlen har de gjort af muligheden for at åbne et eksempelvis Word dokument direkte i Word eller i Open Office dvs. Swriter. Førhen kunne man vælge avanceret på filtypen i Explorer (Stifinder)og derefter vælge at den ikke skulle gennemses i samme vindue. Se link http://www.windowsreference.com/internet-explorer/configure-internet-explorer-to-open-ms-office-wordexcelpower-point-etcdocuments/ og http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=162059

Det jeg ønsker at kunne gøre er at åbne et Word dokument direkte i Open Office, men det der sker er at et nyt IE8 vindue åbner hvorefter det lukkes ned igen som om der var/er en popup killer på og det er der ikke. Der er ikke en eneste toolbar (værktøjslinje) i IE8 installeret det kunne ellers være årsagen da mange af disse har popup blokker indbygget. Popup killeren i IE er også slået fra, så jeg er lidt på bar bund her?
Avatar billede vejmand Juniormester
12. marts 2010 - 01:58 #1
Jeg har ikke Win7, så jeg er ikke sikker på det er dette, men prøv: Start -> Standardprogrammer -> ???
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester