Avatar billede Nick7100 Nybegynder
11. marts 2010 - 20:02

acer ferrari 5000 lader ikke længere op.

Acer ferrari 5000 lader ikke længere op.

Jeg har en Acer ferrari 5000 der ikke længere vil vil lade op.

Den køre med windows 7 64-bit 
Den er ikke længere dækket undere en garanti.

Problemet har været lidt undervejs længe, (dog ude for garantien). Den har indikeret at den i nogle tilfælde ikke vil lade, men det løste jeg hurtigt ved at rykke lidt på stikket i AC stikket. så lyste ladelampen igen. men med tiden blev det værre. og nu vil den så slet ikke reagere på jeg rykke i stikket.

Jeg har prøvet et utal af muligheder. fx. har jeg taget batteriet ud og stikket ud at computeren. jeg holde powerknappen nede i 30-sek. samlet det hele igen.. men stadigvæk ingen liv i den.

Jeg har tjekket power boardet. og sjovt nok så kommer der strøm igennem der og ned til bundkortet. men derfra og hvor jeg ellers skal søge efter strømmen, vides ikke.. Jeg tjekket lade stikket til batteriet, og der var et lille udsving på måleren, men det er en brøkdel af den måling jeg fortog på power boardet.

Håber virkelig der er nogen der kan hjælpe mig med dette store problem. Hvis dette ikke er muligt af lave selv, hvad vil sådan en omgang komme til at koste at lave?

Mvh. Nick
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester