04. juli 2010 - 14:25 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Dreje en video 90 grader

Jeg har en lille video (.mp4), der skal drejes 90 grader. Hvordan gør man det nemt og gratis?
Avatar billede frem-ad Forsker
04. juli 2010 - 15:54 #1
Windows movie maker (kan ikke huske om den kan ta mp4 men mener den kan) tilfør videoen højreklik på den makerede del vælg videoeffekter der er en der heder ''roter 90''
13. juli 2010 - 12:51 #2
Ok da, du lægger et svar, hvis du vil have point.

Men det var sådan set ikke hvad jeg ledte efter. Det er ikke gratis, med mindre jeg kan finde en Windows-maskine. Og hvis jeg kunne, så krævede det så installation af endnu et Microsoft-program. Nemt heller ikke: mit bagland siger at det kan læse .mp4 men ikke skrive. Så der skal konverteres igen.

Men jeg fik også at vide, at Avidemux, som allerede var på min Ubuntu, kunne - man skulle bare finde det rigtige sted. Så det var det jeg brugte.

Og siden har jeg vendt mobiltelefonen rigtigt ... den del kunne godt være meget bedre ;)
Avatar billede frem-ad Forsker
13. juli 2010 - 16:59 #3
Ja det blev vanskelig
Avatar billede frem-ad Forsker
13. juli 2010 - 16:59 #4
Ja det blev vanskelig
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.