Avatar billede Thomsen11 Nybegynder
06. juli 2010 - 19:50

Wordpress og redigering

Hej Eksperter.
Jeg startede med at prøve lidt php-programmering for godt et år siden. Derefter lavede jeg en hjemmeside bygget op omkring en skabelon med php som programmering. Jeg fik lavet et nogen lunde bruger system og tilmeldingssystem - i vel og mærke php :)

Så... er jeg så blevet lidt vild med wordpress, for det hele er jo så simpelt, når man skal lave det sådan at andre også skal kunne styre siden.
Så kommer problemet bare fordi - Jeg vil gerne kunne indsætte mine php-koder ind på forskellige sider - sådan at jeg fx kan oprette en side hvor min tilmeldingsfunktion fungerer.
Jeg kan ikke indsætte php koder i textboksen på admin-delen så de fungerer.
Jeg kan godt redigere "standartsiden" page.php i wordpress editoren også i admindelen, men det er jo "standartsiden" og hvis man ændre noget deri kommer det jo på alle mine sider - og det er jeg ikke interesseret i.
Jeg har også ledt lidt efter nogle plugins på wordpress som kan håndtere brugere. Men alle de plugins jeg har prøvet opretter brugere så de kommer til at se en "skrabet" del af den side jeg ser når jeg er i admin-delen. Det er ikke målet. Det skal være sådan at brugere logger ind på siden og bliver sendt over til en anden side med samme sideskabelon som index hvor der så står velkommen osv.

Jeg håber ikke at det blev for indviklet skrevet og at I kan hjælpe mig!!

På forhånd tak!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester