Avatar billede tl Nybegynder
09. oktober 2010 - 17:57 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Drupal Node permissions

Hej Eksperten

Hvordan sætter man drupal node permissions på den enekelt node?

Kan godt se en helt masse med roller, men hvordan sætter man den enkelte node's permissions? Godt nok indviklet system for noget enkelt

nogen der ved det?

Tak

vh
T
Avatar billede w13 Novice
09. oktober 2010 - 18:04 #1
Det er jeg desværre ikke sikker på, man bare lige kan, uden at skulle kode sig ud af det. Nu er det godt nok over et halvt år siden, jeg sidst rodede med Drupal.

Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg måtte installere modulet Content Construction Kit (http://drupal.org/project/cck) for at kunne opsætte noder mere præcist og dynamisk, og vha. det kunne du sikkert lave en ny type indholdsnode, som du kan sætte særlige rettigheder for. Selvom det naturligvis er en noget omstændelig løsning.
Avatar billede submitt Nybegynder
09. oktober 2010 - 21:19 #2
Hej T

Jeg kan godt forstå, du synes det ikke er så enkelt, men Drupal er udviklet ud fra et princip om, at core (selve kernen) skal være så "slank" som mulig. Al funktionalitet som ikke kan forventes at skulle bruges af ALLE, er ikke med i kernen, men skal downloades som moduler.

Det gør sig også gældende i din situation. Du kan downloade og installere modulet "private" fra http://drupalmodules.com/module/private

Forklaring til modulet: "Private is a very simple node access module that gives each node a 'private' checkbox. If it's set, it can only be seen by the node author, or users with the 'see all private nodes' permission."

Hvis du er i tvivl om hvordan du installerer moduler, kan du finde diverse tutorials på http://www.drupal.dk

Kenneth Nielsen, submit.dk
Avatar billede tl Nybegynder
10. oktober 2010 - 11:14 #3
Tak! Jeg fandt lige hvad jeg søgte her:

http://drupal.org/project/node_access
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester