Avatar billede mt79 Nybegynder
14. november 2010 - 10:33 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Seagate Blackarmor Discovery vil ikke køre på Windows 7

Jeg har 4 windows 7 maskiner hvoraf alle har installeret noget der hedder Seagate Blackarmor Discovery. Det er software der gør det muligt at mappe drev fra mit NAS til den enkelte PC. På de 3 af PC'erne virker det fint, men den 4. vil ikke starte programmet (og deraf kan jeg ikke mappe NAS'en). Jeg har prøvet at afinstallere programmet og slette ALLE henvisninger i registreringsdatabasen - og så installere igen, uden held. Når jeg forsøger at starte programmet sker der intet. Det dukker heller ikke op i jobliste under processer.

Jeg kan godt fange NAS'ens administrationsdel via ip og en browser - men kan ikke mappe drev derinde (mærkeligt nok). NAS'en dukker også op når jeg kigger under netværk i stifinder, men ikke som en enhed jeg kan mappe - og jeg kan heller ikke få lov til at skifte driver på den.

What to do???
Avatar billede Slettet bruger
14. november 2010 - 11:28 #1
Avatar billede mt79 Nybegynder
14. november 2010 - 13:09 #2
Mit problem relaterer sig ikke til dit link - desværre :)
Avatar billede mt79 Nybegynder
16. december 2010 - 08:54 #3
Ikke løst - lukket.
Avatar billede Slettet bruger
16. december 2010 - 09:05 #4
http://www.eksperten.dk/list/aabnespoergsmaal/mt79

husk lige at kigge på dem her også
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester