Avatar billede SimonBStoevring Nybegynder
15. januar 2011 - 13:12 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Hent information om link (Facebook-style)

Hej,

Jeg er i gang med at lave et script via PHP og JavaScript, som henter noget information om et link og nogle billeder fra siden - som vi kender det fra Facebook, når vi vil sende et link.

Meningen er så, at brugeren (ligesom på Facebook) skriver et link og trykker "Vedhæft" hvorefter sidens titel, evt. beskrivelse af siden og en række billeder vises og brugeren har så mulighed for at vælge et af billederne, som skal vedhæftes.

Måden jeg har gjort det på er at lave en fil (test.php), hvor linket skrives og når der så trykkes "Vedhæft", så sendes der en forespørgsel til (link-fetch.php?url=, url= er den indtastede adresse) som henter URLens titel, evt. beskrivelse og alle mulige billeder, smider disse billeder i et array og gør det muligt at bladre igennem dem. Kildekoden fra link-fetch.php skal så vises i en <div> på test.php.

Det virker også næsten - det er bare som om, at når jeg sender forespørgelsen fra test.php, så henter den ikke JavaScript-koden med - eller kan i hvert fald ikke "bruge" den, for man kan ikke bladre igennem billederne.

Er der nogen, som kan hjælpe mig med dette eller har et forslag til, hvordan det ellers kan laves?

Siderne kan ses på http://mbftp.dk/beta/link-fetch.php?url=http://gizmodo.com og http://mbftp.dk/beta/test.php. Ved tryk på "Request" på test.php benyttes http://gizmodo.om som URL.

Kildekoderne kan ses på
http://mbftp.dk/beta/link-fetch.txt og http://mbftp.dk/beta/test.txt

Jeg håber, at der er nogen, som kan hjælpe mig eller give mig et bud på, hvordan det ellers kan laves :-)
Avatar billede heinzdmx Nybegynder
15. januar 2011 - 13:24 #1
Jeg tror ikke det virker hvis du overfører ny JS code. Du skal have koden til at trykke på næste / forrige i din test.php og så overføre de forskellige URL's via javascript. Tror jeg.

Lidt inspiration:
http://www.99points.info/2010/07/facebook-like-extracting-url-data-with-jquery-ajax-php/
Avatar billede SimonBStoevring Nybegynder
15. januar 2011 - 14:48 #2
heinzdmx, mange tak! Det er rigtig smart det du sendte mig der, men jeg synes nu det var sjovere, hvis jeg kunne få mit eget til at virke - og du havde helt ret, den overfører simpelthen ikke ny JavaScript-kode, så jeg lavede en ny fil, som henter linksne på billederne, henter dem til test.php og smider dem her i et array og så kan jeg bruge dem i test.php.
Det virker perfekt nu.

Mange tak! Måske vil du lige smide et svar? :-)
Avatar billede heinzdmx Nybegynder
15. januar 2011 - 15:07 #3
Svar her :) Kan godt følge dig, var også kun ment til inspiration
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester