Avatar billede smolle Nybegynder
17. marts 2011 - 20:15

Grooveshark på Samsung TV

Jeg har lige købt et Samsung LE40C655 og har siddet og rodet lidt rundt med de muligheder det nu har. Er indtil videre ret godt tilfreds, men ville gerne have en mulighed for at bruge min Grooveshark konto via tv'et. Indtil videre har jeg kigget på Samsung's Internet@TV, men så vidt jeg forstår kan jeg kun bruge Samsung Apps i den forbindelse og udvalget af Apps ser ud til at være meget begrænset. Der er ingen musikafspillere, andet end en netradio applikation, og der er ingen browser mulighed, så kan altså ikke komme på Grooveshark ad den vej (med mindre nogen af jer skulle kende til en løsning?).

En anden mulighed ville være at forbinde min laptop direkte via en eller anden form for kabelforbindelse, men for det første står min laptop som regel ret langt væk fra tv'et og for det andet ville jeg gerne undgå at skulle tilslutte en masse kabler for at kunne høre musik på mit TV. Så har jeg så tænkt at gøre det via netværk, men kan ikke finde en måde hvorpå jeg kan forbinde min computer til mit PC via netværk, sådan at billedet fra min PC kommer op på tv'et. Jeg har fået forbundet PC'en til tv'et via Samsung's Media Play funktion og deres PS Share Manager, men det gør mig jo kun i stand til at afspille musik som jeg allerede har liggende på min PC, hvilket ikke er hvad jeg ønsker.

Er det på nogen måde muligt at forbinde min PC til mit tv på den måde jeg ønsker og hvis ikke, er der så andre muligheder jeg kan gøre brug af?

På forhånd tak.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB