Avatar billede sangeet Nybegynder
12. april 2011 - 15:49

Usikker S-video forbindelse mellem PC og TV

Min PC er en HP Compaq nc 6400 (notebook)med en S-video udgang, grafikdriveren hedder Intel(R) 945 Express Chipset Family, og jeg bruger Win XP Pro. Mit TV er et Sony Trinitron KV 29C2E med et par scart indgange og en S-video indgang.
Jeg købte et S-video kabel, forbandt PC og TV med dette og glædede mig i en kort periode over at kunne bruge TV-et som skærm, specielt når jeg så film på PC-en. (Jeg undlader at omtale audio-forbindelsen, der fungerer udmærket.)
Sommetider var der ikke farver på TV-billedet, men skift i PC'ens grafiske egenskaber mellem Dual-mode (to skærme) eller kun TV fik som regel farverne frem igen. Nu er forbindelsen imidlertid blevet helt uregelmæssig. De fleste gange kan PC'en ikke se, at TV'et er tilsluttet, og i de grafisk egenskeber optræder kun PC'ens egen skærm. Sommetider hjælper det en enkelt gang at skifte mellem TV'ets S-video indgang eller tilslutte via scart. Men næste gang er det galt igen og i øjeblikket kan jeg slet ikke få det til at fungere. Det er ærgerligt, når det nu har kørt en periode.
Mon nogen kan hjælpe mig? I PC'ens system optræder en COM4 port, der giver en fejlmeddelelse. Ressourcerne er fejlindstillede siges det, hvorimod driveren er OK. Mon der er tale om S-video indgangen, og fejlen ligger her? Hvad mon ressourcerne så skal indstiles på? Eller burde det ske automatisk ved tilslutning til porten, og fejlen ligger i, at TV'et ikke udsender et signal, der fortæller PC'en, at det er tisluttet? Eller noget helt andet?
Det ville være dejligt at kunne se film på en stor skærm igen.
Venlig hilsen
Sangeet
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester