Avatar billede jonasclub-p Nybegynder
21. september 2011 - 12:31

Separer .vcf fil som indeholder mange kontakter

SPØRGSMÅL 1)
Jeg har EN samlet .vcf fil som indeholder mange forskellige kontakter. Når jeg åbner den i notesblok kan jeg se at hver kontakt begynder med "BEGIN:VCARD" og slutter med "END:VCARD"

Der er 511 kontakter i en fil. Jeg er i den situation at jeg meget gerne vil have 511 separate .vcf filer som hver kun indeholder en kontakt. Har i en smart måde at gøre det på ?

(jeg kan jo sidde og separere dem manuelt men det kommer til at tage 100 år så det gider jeg ikke)



SPØRGSMÅL 2)
Som sagt har jeg en fil med 511 kontakter i en .vcf fil. Når jeg bare dobbelt klikker på den åbner den automatiks op i outlook. Jeg kan dog kun se den første kontakt. Hvad skal jeg trykke på inde i den outlook-visning for at se de andre kontakter der også er i filen (der er 511 i alt). Det skal lige nævnes at jeg ikke ønsker at importerer dem til outlook men udelukkende ønsker at kigge mine kontakter i .vcf filen igennem.


På forhånd tak for hjælpen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester