Avatar billede klangens Nybegynder
30. september 2011 - 07:48 Der er 1 løsning

installation af flere ting mislykkes

Jeg har ny komputer med windows 7 styresystem, og office 2010 pakken installeret. Begge dele er helt legale installationer. Jeg oplever en masse forskellige forhindringer når ting skal installeres. F.eks. hvis jeg henter en lydbog på nettet, og skal ha' lov at lytte den så skal der installeres en kode. Jeg få så beskeden at medie afspilleren ikke er på nettet, og jeg kan ikke komme videre. Nu senest har jeg prøvet at installere Google Earth, og får denne meddelse: Fejl 1406. Er det nogle generelle blokeringer/fejl i Windows 7, og er der noget jeg kan gøre en gang for alle for at løse disse ting? På forhånd tak.
Avatar billede klangens Nybegynder
03. oktober 2011 - 07:54 #1
ingen respons her, så jeg lukker!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester