Avatar billede Mikkel1992 Nybegynder
17. marts 2012 - 12:14 Der er 5 kommentarer

Nyt HDMI kabel - Hvad skal jeg vælge?

Hej

Jeg står i den situation at mit nye fjernsyn skal sættes op på væggen og jeg derfor ikke længere kan bruge mit 1 meter HDMI kabel som også har et par år på bagen efterhånden.

Jeg har lige brugt 8000 på et nyt fjernsyn, så jeg vil gerne have et forholdsvist billigt hdmi kabel, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten da det jo vil være mega ondsvagt.

Jeg har søgt på Google efter billige hdmi kabler og jeg fandt en side http://billig-hdmi.dk kan jeg bare tage det billigste kabel derinde? Eller vil det give mig dårligt billede?

Desuden har jeg læst at jeg skal sørge for at få et HDMI kabel af 1.4 - men nogen stedet står der at det kun er nødvendigt såfremt jeg vil se 3D eller skal gå på internet?

Håber nogen kan hjælpe mig.
Avatar billede mortensen Nybegynder
17. marts 2012 - 12:29 #2
Husk at være opmærksom på, om der er plads til alm kabel, eller om du skal vælge et kabel med vinklet stik http://www.kabelmix.dk/shop/vinkel-hdmi-kabel-31c1.html
Avatar billede Mikkel1992 Nybegynder
19. marts 2012 - 17:09 #3
Ok tak.

Har nu bestilt et 10m kabel derinde fra.
Avatar billede rune500 Nybegynder
22. maj 2013 - 02:09 #4
Hej

Jeg havde brug for 16 hdmi kabler til vores virksomhed, vi valgte at købe dem hos http://www.hdmikabel.dk ,de havde super billige hdmi kabler, og gode priser.

Skal man et billigt hdmi kabel, ville jeg helt klart anbefale http://www.hdmikabel.dk
Avatar billede Faromme Praktikant
29. december 2013 - 23:37 #5
Har du aktier i firmaet siden det skal nævnes hele 2 gange?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester