Avatar billede Chalfen Nybegynder
14. maj 2012 - 17:49

Iphone internetdeling virker ikke via USB på min "nye" computer

Hej derude

Jeg har lige erhvervet mig en ny (brugt) bærbar. Jeg har gennem lang tid brugt min iphone til at trække mit internet, altså tethering/internetdeling via telefonen.

Når jeg tilkobler telefonen via USB til pc'en, finder den ganske vist telefonen som en ny enhed, den kan synkroniseres med den sidste version af itunes, og opfører sig som normalt
- Problemet ligger i, at den ikke deler internettet med pc'en.
Jeg har prøvet at geninstallere den nyeste version af itunes til win 7 64bit. Forsøgt talrige eksperimenter og fejlfindinger af internetforbindelse.

Jeg kan finde telefonens trådløse net via bluetooth (muligvis er det wifi), og dermed få internetdeling til at fungere trådløst.

Jeg har koblet telefonen til en anden computer, hvor internetdeling via USB virkede uden problemer.


Håber der er nogen derude, der kan hjælpe. Så jeg kan vende tilbage til min vante lille verden, hvor der er internet på computeren, så snart iphonen er tilkoblet via USB.


På forhånd tak

Jacob


p.s. håber inderligt indlægget røg i kategori =)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester