Avatar billede p_serve Nybegynder
20. maj 2012 - 18:24 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Router og Access Point

Hej

Jeg har en Cisco/Linksys router E4200, som er monteret i vores bryggers i den ene ende af huset. I den anden ende af huset har jeg et accesspoint - Cisco/Linksys WAP 610N

Jeg kan connecte til både router og accesspoint - med begge mine bærbare computere. MEN jeg har et problem med min nye Sony Reader - den kan kun connecte til routeren - ikke accesspointet.
Min nevø har lidt af det samme problem når han er på besøg med sin smartphone - den kan godt connecte til accesspointet - men det tager 5 minutter eller mere.

Accesspointet er kablet til routeren - via en af udgangene.

Hvad i h.... kan det skyldes.

Håber I kan hjælpe.
Avatar billede Broxigar Praktikant
20. maj 2012 - 20:32 #1
Afhængigt af din opsætning, kan det være at dit AP kører på 5 GHz båndet istedet for 2,4 GHz og hvis din Sony Reader ikke kan køre på 5 GHz, så kan den kun forbinde til din router.

Du kan evt. bruge programmet http://www.metageek.net/products/inssider/ til at se oplysninger om dine trådløse, fx hvilket bånd de kører på, hvilken channel og signalstyrke.
Avatar billede p_serve Nybegynder
21. maj 2012 - 20:49 #2
Hej

Det er 2.4 GHz båndet AP kører på - så det kan ikke være det der er problemet.

Signalstyrken på AP er super - så det er meget mystisk. Selv på min Sony Reader kan jeg se signalstyrken - den kan bare ikke connecte - kun til routeren.

Jeg kan også - uden problemer - connecte til AP med min netclockradio.
Avatar billede Broxigar Praktikant
21. maj 2012 - 20:51 #3
Dumt spørgsmål: Har du prøvet at genstarte dit accesspoint ? Tage strømmen og sæt stikket i igen
Avatar billede p_serve Nybegynder
21. maj 2012 - 21:59 #4
Der findes ingen dumme spørgsmål - kun dumme svar. Jo jeg har haft taget strømmen i 1 minut - men det hjælper desværre ikke.
Avatar billede p_serve Nybegynder
17. juli 2012 - 19:37 #5
Hej

Jeg vil lige slutte dette spørgsmål - i dag besluttede jeg at nu ville jeg ikke acceptere problemet længere - og efter at have prøvet alt, så tænkte jeg at der måske var en "firmware upgrade" - det var der, og det løste problemet helt og aldeles:http://homedownloads.cisco.com/downloads/330/16/WAP610N_FwReleaseNotes,0.txt  og  http://homesupport.cisco.com/en-us/wireless/lbc/wap610n

Dertil har jeg manuelt valgt channel 1 for AP og channel 13 for router. 

Så kører det ... :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester