Maisten Novice
04. juli 2012 - 21:45 Der er 7 kommentarer

HDMI udgang virker ikke, ASUS X53sv

Hej.

Jeg har en ASUS X53Sv, som jeg plejer at koble til mit Samsung tv og se film osv. over via HDMI kabel. Lige pludselig virker HDMI udgangen ikke længere, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvorfor... :-/

Det startede med, at lyden ikke kom med over på skærmen som den plejer. Så rodede jeg rundt for, at finde ud af hvorfor og kun kan jeg så heller ikke ikke få billede på mere. :-(

Når jeg trykker på Fn-tasten og F8 for, at skifte skærm, så reagerer den ikke på, at den skal skifte til HDMI. Fjernsynet har registreret kablet, men der sker ikke noget med billede og lyd.

Er det mig der har fucket noget helt up i setup et eller andet sted eller er udgangen stået af??

På forhånd mange tak.

Mvh.
Martin
karise_larry Mester
04. juli 2012 - 22:10 #1
Velkommen til E. ...

Du/I skal altid skrive under hvilket Styresystem det drejer sig om!
Win98, ME, W2000, XP, Vista, Win7, OS/2, Unix, Linux, ... ?
Maisten Novice
04. juli 2012 - 22:19 #2
Sorry, det er Win7
karise_larry Mester
04. juli 2012 - 22:24 #3
[WindowsTasten] [P] ???
Maisten Novice
04. juli 2012 - 22:42 #4
Har jeg prøvet. Så en gl. tråd fra starten af maj med lignende problematik, men de råd virkede ikke for mig... :-/
karise_larry Mester
04. juli 2012 - 23:02 #5
Men ER der nogen reaktion ?
Blandy Praktikant
05. juli 2012 - 09:45 #6
Hvad hvis du kigger i dine skræminstillinger, finder windows så dit samsung fjernsyn?
Maisten Novice
05. juli 2012 - 15:56 #7
Altså når jeg sætter den på "HDMI" via Fn+F8, så slukker skærmen på com. som den plejer, dog kun kortvarigt, og så er der kun billede på com igen. I aftes kunne jeg så få billedet til, at være på begge samtidig, men ikke kun på fjernsynet og lyden vil heller ikke over via tv.

I Nvidia er mit Samsung tv registreret, men ikke via Windows skærmindstillinger. Den vil kun registrere det som skærm ( 1+2 ) på samme skærm...
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft klar med en række store opdateringer til Teams: Se dem demonstreret her
Senere på året kan du se frem til at par nye funktioner i Teams. Microsoft er klar til at give dig større kontrol over samarbejdet på tværs af din organisation, men har også en overhaling klar til video-chat og det klassiske whiteboard. Få overblikket her.
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Ny undersøgelse blandt detail- og produktionsvirksomheder
En ny stor rapport viser, at 100% af de virksomheder i undersøgelsen, som ikke bruger EDI i dag, mener, at det vil være en fordel for deres forretning, hvis de benyttede EDI. Undersøgelsen er foretaget af Vanson Bourne på vegne af TrueCommerce, som er baseret på besvarelser fra 300 detail- og produktionsvirksomheder. Virksomheder inden for især detail og produktion oplever i dag et marked og en supply chain, som er i konstant udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til leveringstid, priser, produktudvalg, lagertilgængelighed, m.v., og der kommer hele tiden nye købskanaler til. Det kan være en udfordring for detail- og produktionsvirksomheder at holde sig på forkant med udviklingen, både når det drejer sig om at være til stede i de rette kanaler og - ikke mindst - den teknologi, som understøtter en mere effektiv supply chain. Hent hele rapporten helt gratis her.