Avatar billede kaosdk Novice
05. september 2012 - 23:46 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Oprettelse af ISCSI på windows 8 Enterprise

Hejsa!

Jeg har på min Synology oprettet "ISCSI Target" og startet "iSCSI-initiator" services..  Efterfølgende har jeg så oprettet den/dem derinde. Disse drev er formateret og kommer fint frem som drev på pceren..  So far .. So good..  Men..  ;-(  Uanset hvordan jeg bærer mig ad - Så kan jeg ikke få maskinen til at genetablere forbindelserne automatisk ved genstart. Jeg skal manuelt gå ind i ISCSI-initiator og starte dem efter en genstart af pceren.. 

Nogen der kan hjælpe med at fikse dette issue - Jeg har ledt og ledt, men ikke fundet det rigtige svar nogen steder på den problematik endnu...

Ser frem til at høre noget fra "eksperterne.."  ;-)
Avatar billede kaosdk Novice
07. september 2012 - 00:07 #1
En update...

Periodisk virker det..  Men ikke hver gang jeg genstarter computeren..  Det er underligt...  Jeg hører gerne hvis andre har lignende problemer.
Avatar billede kaosdk Novice
10. september 2012 - 17:57 #2
Lukker denne igen - Lader til at det fungerer uden at jeg egentlig har ændret rettet noget.. 

/pascal
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester