Avatar billede athena Nybegynder
31. marts 2013 - 00:13 Der er 1 kommentar

CS5, CS6 Kursusér

Jeg har efterspurgt (også herinde) om en ''1-to-1 tutor'' for at lære CS5, nu CS6 programmerne (bare PS, ID, og Illustrator.) Kommer fra Illu 9, PS 9 og QuarkExpress / need to be updated.

Utroligt at der ikke er en derude, der vil tjene lidt ekstra med en one-to-one tutoring course. Jeg er jo ikke nybegynder, så der er ikke rigtigt et kursus derude til mine behov.
Avatar billede athena Nybegynder
06. september 2013 - 10:14 #1
Er der virkelig ingen derude (en grafiker, designer, reklame mand/kvinde) der vil tjene et par extra kr for at give en 1-to-1 tutor/kurser - eller en der kan forslaa hvad man saa gører, naar jeg mangler at lærer nogen tools i baade ID/Illustrator og PS. Kender the genereal, men der er sket meget siden jeg arbejdet med Quark 9 og Illu - PS 9.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Netcompany A/S

IT Consultant

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfaren og tillidsskabende scrum master

Centrica Energy

Senior Business Analyst

JP/Politikens Hus

Netværksadministrator