Avatar billede Pernille68 Nybegynder
09. maj 2013 - 21:48 Der er 4 kommentarer

formatering

Hej
Kan i hjælpe mig med at få formateret min pc ved at forklare mig step by step hvordan jeg gør, jeg har en gammel Dell pc fra 2007 med windows xp, jeg kan bare ikke rigtig finde en løsning til at få den formateret her på nettet...har kikket lidt rundt men det er til windows 7 tror jeg.Jeg har en windows installations Cd men jeg har bare ikke nøgle koden,så kan jeg få den formateret afligevel???
Jeg har prøvet men der kommer et vindue frem hvor der står:
dette drev kunne ikke formateres.Afslut alle programerne, der benytter dette  drev, og kontroller,at indholdet af drevet ikke vises i et vindue.Prøv derefter at formatere igen
Avatar billede kgkg Nybegynder
09. maj 2013 - 22:22 #1
Du kan ikke formatere system drevet hvis Windows er startet op.

Når du tænder computeren, skal du vælge at boote fra CD/DVD drevet. Efter at den er bootet, så vil du få muligheden for at administrere de partitions som er på drevet. Og du vil også have mulighed for at formatere din disk.

På den XP Installation som pt. er på maskinen har der været brugt en Produkt nøgle, som du kan finde igen ved at bruge det program som linkes til her:

http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html
Avatar billede vagn99 Nybegynder
09. maj 2013 - 22:31 #2
Jeg kan godt hjælpe dig, men hvad vil du gerne have gjort.
Skal din harddisk slettes med alt, hvad der ligger på den, og skal der blot installeres det oprindelige operativsystem igen.
Er Pc'en fra 2007 er del vel vindows vista den er født med.
Den kode står så på kabinettet.
En tilfældig installations cd uden kode kan bare ikke bruges til ret meget, med mindre du har fået fat i en tekniker cd til Dell.
Med en normal installations cd/dvd kan du ved opstart få adgang til at slette dine partitioner på din hardisk og oprette en ny til din installation. Men du kan få et problem når du kommer videre. Evt kan du få godkendt din installation ved tlf-opringning til Microsoft (autocall), men definer lige hvad du har og hvad du gerne vil have lidt nøjere.
Avatar billede DellLytter Nybegynder
10. maj 2013 - 10:33 #3
Hej Pernille

Du kan få hjælp til at lave en recovery, eller re-installation her: http://www.dell.com/support/troubleshooting/dk/dk/dkbsdt1/KCS/KcsArticles/ArticleView?c=dk&l=dk&s=bsd&docid=52182

//Karina
#IWork4Dell
10. maj 2013 - 11:14 #4
Du skal have 100% styr på
* Driversoftware der passer til din Hardware
* Opdateringer + Servicepack1+2+3 + flere opdateringer fra WindowsUpdate
* Seriøst Sikkerhedsprogram + opdatering af samme
* ...
* http://kundeservice.tdc.dk/testcenter/ (Diverse tillægsprogrammer)
* ...
* ...

Nærlæs iøvrigt her ->
http://www.spywareinfo.dk/manualer/xp-installation.htm +
http://www.spywareinfo.dk/manualer/xp-installation-side2.htm +
http://www.spywareinfo.dk/manualer/xp-opsaetning.htm

http://www.eksperten.dk/artikler/1104

samt



---

Såååå - det er ikke bare lige gennemført på ~1 times tid; reserver >4 timer PC tid til 'øvelsen' !!! Også hvis du HAR styr på ovenstående 'detaljer' ...

---
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester