dobbel_mango Praktikant
20. maj 2013 - 21:31 Der er 5 kommentarer

Ark-skabelon

Go'aften.

Jeg vil gerne have at alle, der har adgang til excel-dokumentet, har mulighed for at tilføje et nyt ark/sheet med predefineret formatering og design. Kan man lave en standard-skabelon til nye ark i et excel-dokument, som ikke kræver en separat skabelon, der er gemt lokalt?
BentTh Juniormester
20. maj 2013 - 22:01 #1
Du kan i dropbox oprette et eller flere ark i excel. Du kan predefinere arkene og åbne mulighed for at en eller flere har adgang til Dropbox.com  Du bestemmer hvem der får adgang og flere kan arbejde i samme program.
BT
finb Ekspert
20. maj 2013 - 22:17 #2
ctrl + træk moder-arket til højre, så har du en kopi af moderarket, omdøb.
dobbel_mango Praktikant
21. maj 2013 - 11:16 #3
Ja, så simpelt er det vel. Det var svaret, jeg ledte efter. Bonusspørgsmål: Når man tilføjer et nyt ark, kan man så få excel til automatisk at oprette f.eks. en ny kolonne med dertilhørende data og funktioner i et andet ark?
finb Ekspert
21. maj 2013 - 11:41 #4
Ja, men kan du vba ?
dobbel_mango Praktikant
21. maj 2013 - 12:10 #5
Jeg ved udemærket hvad det er, men er ret ny på området.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.