tumben Novice
19. juni 2013 - 21:04 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

dynamiske diske _kan nogen oversætte

Er ved at lave en ny win syv pro maskine med preinstalleret OS - der VAR følgende på den ene fysiske disk :
SYSTEM: 100MB SYSTEM
OS (C) :450 GB (boot, Sidefil, Crashdump, Primær Partion
HP_RECOVERY 11 GB Primær Partion
100 MB : Genoprettelse


Så forminskede jeg C med 100 GB og prøvede at oprette en ..?? extended partion...på de 100 GB....og så kommer følgende tekst som jeg ikke forstår, og er lidt bange for det måske går ud over maskinens evne til at ku bruge genoprettelse../ recovery hvis det sku blive aktuelt.
Kan nogen oversætte det her mig....for mig bliver det bestemt ikke bedre at det er på dansk..jeg bruger altid UK...det plejer ikke være et problem at oprette en extended partion...


altså :

Med de handling du har valgt, konverteres de valgte grundlæggende diske, til dynamiske diske. Hvis du konverterer diskene til dynamiske diske, kan du ikke starte installerede operativsystemer fra en diskenhed på diskene (undtagen den aktuelle startdiskenhed).. vil du fortsætte..??????

undskyld, jeg forstår ikke...skal han kules ned ;-)
nogen der har sådan en besked på engelsk..det minder om en elendig oversættelse...eller kan du forklare mig det....lad om om det din mor du taler til tak...for jeg vil ikke trænges op i en krog hvor jeg er nødt til at geninstaller hele l....please svar kun hvis du virkelig har styr på det. :-)
220661 Ekspert
19. juni 2013 - 21:41 #1
Dynamiske diske er som jeg forstår det flere diske der er koblet sammen som en større disk og samarbejder om det hele.
Det er derfor du får beskeden når du prøver at formatere på den måde du beskriver. Det vil nemlig ikke blive noget du kan boote på bagefter. Dynamiske diske skal kalrgøres før systemet kommer på så da kan samarbejde.
Prøver lige at finde mere om det.
220661 Ekspert
19. juni 2013 - 21:50 #2
milter Ekspert
19. juni 2013 - 21:54 #3
tumben Novice
19. juni 2013 - 22:36 #4
hhmm hvis det er..som jeg forstår det der..så ødelægger jeg jo det hele hvis jeg forsøger at få en ekstra disk..det har bare aldrig været et problem at lave en andre gange i win syv...det må da være hp der har fucked noget op i den måsde de har lavet den disk på..der er fire partitioner ..i forvejen..jeg har aldrig oplevet at den nægtede mig at lave en til..mig bekendt....så nul ghostdrev,,åbenbarT ??????
lclemens Nybegynder
19. juni 2013 - 22:40 #5
Windows kan godt overleve at bliver omdannet, men din genoprettelsesdel får du muligvis problemer med.

Windows vil over i den dynamsiske afdeling, da du har fire primære partitioner. Dvs der er ikke plads til flere.
tumben Novice
20. juni 2013 - 00:10 #6
ja ..det også nogenlunde det jeg får ud af det...så jeg tør ikke....må lave det ghost alene på et externt drev...skriv nogen svar så jeg kan uddele
milter Ekspert
20. juni 2013 - 10:48 #7
Jeg springer over, ellers tak :-)
220661 Ekspert
20. juni 2013 - 15:31 #8
ping
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen: Google og Facebook dominerer det danske annoncemarked - Så mange milliarder tjener de på danske annoncer
Google og Facebook sidder på langt over 50 procent af det danske annoncemarked. Det viser en analyse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, der samtidig påpeger, at man er opmærksom på situationen.
Computerworld
Gigantisk datalæk: 600.000 danskeres Facebook-data offentliggjort på hackerforum
Data om 533 millioner Facebook-brugere på verdensplan er i weekenden blev lækket på hackerforum.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.