Avatar billede Datvid Nybegynder
08. juli 2013 - 20:36 Der er 1 kommentar

Windows 8 Pro

Jeg ønsker at min nuværende bærbar, som kører med en kopi af Windows 7 og noget virusprogram, bliver installeret med det nødvendige soft- og hardware. Så den faktisk fungere, som ville jeg købe en ny pc! Jeg overvejer at købe WINDOWS 8, som koster ca. 1000kr. Men er det nok til at min pc igen kører som smurt? Indeholder WINDOWS 8 osse software, som beskytter osv. Kort spurgt, er WINDOWS 8 nok? Eller skal jeg investere i andet, for at få min pc up to date? Med Venlig Hilsen David Trabjerg
Avatar billede Slettet bruger
09. juli 2013 - 01:47 #1
En ny PC? Nu skal du jo huske, at hardware og software er 2 forskellige ting. En windows 8 pro til 1.000 kr. Så er det vel en OEM? det vil sige bundet til den første PC du anvender den på, og kan ikke tages med over i en ny. Du kan jo også få en billig opgradering, hvis du har en XP eller Vista. Men uanset hvad du køber, så lav en REN installation, hvor der ikke gemmes noget på disken, ellers kan det muligvis give problemer.
Og ja windows har både Firewall og Antivirus programmer. MEN windows antivirus er ved sammenligninger med andre, fundet at være meget dårlig, så du bør vælge en anden. F.eks. Avast, selv den gratis version er udmærket;http://www.avast.com/en-dk/index Men der er selvfølgelig andre, søg på nettet.
Og en bedre Firewall kan også anbefales:http://www.comodo.com/home/internet-security/firewall.php
Eller:http://www.online-armor.com/
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester