Avatar billede grizlie Nybegynder
28. august 2013 - 12:32 Der er 9 kommentarer

advokat rådgivning

Har et spørgsmål, vi købte i 2003 en nedlagt ejendom.hvor der ikke var servitutter eller andet oplyst fra aalborgkkommunne.der stod at der ikke var planer for kloakker og septitanker der skulle laves.så i 2010 kommer kommunnen og siger at der i 1999 var lavet en lov om spildevands rensning.og det skulle laves inden 2012.vi vidste det ikke, og som pensionister har vi ikke lige 150.000kr til at lave det.så idag var jeg i retten 5000kr i bøde samt 500kr pr.uge. skulle vi ikke have haft det oplyst da vi købte huset. Mvh.jane jensn
Avatar billede ole_madsen Ekspert
28. august 2013 - 13:07 #1
Som jeg husker det fra huskøb i 2006, er servitutter ikke nødvendigvis noget der skal oplyses ved handel. Men vores advokat indhentede informationer for os.

Jeg tror desværre man aktivt skal indhente informationerne selv...

Dog er der ingen her på siden, der er advokater. Så jeg ville nok først og fremmest råde jer til at spørge en advokatvagt: http://www.advokatvagterne.dk/
- eller stille spørgsmålet på et forum, der behandler sådanne spørgsmål: http://www.familieadvokaten.dk/
Avatar billede Funriddle Nybegynder
10. februar 2016 - 14:16 #2
Hejsa,

Nu er tråden jo lidt forældet, men i tilfælde af at andre kigger med efterfølgende.

Jeg kan bekræfte at servitutter er noget man selv skal indhente aktivt, men at det er god skik fra ejendomsmægleren at de oplyser det.

Nu ved jeg ikke hvor i landet det er, men vi har tidligere fået anbefalet og brugt Henrik Baastrand fra Hviid Advokater i Århus http://hviidadvokater.dk/boligadvokat-aarhus/

Han er en yderst kompetent boligadvokat og til en rimelig pris. Vi fik super hurtig service, primært over mail.
Avatar billede Mikkel_93 Novice
14. december 2016 - 15:36 #3
Det er altid vigtigt, at man orientere sig om forholdende, når man investerer i ejendomme. Ellers kan man, som du selv fortæller, komme ud i slemme situationer.

Jeg fik hjælp af Ejendomsinvest, da jeg ikke ligefrem selv er ekspert på det område. Læs meget mere om dem her: http://dagbladetringskjern.dk/ringkoebing/sommerhusejer-kommunen-skyder-sig-selv-i-foden
Avatar billede boligadvokat Praktikant
22. februar 2017 - 08:36 #4
Når man skal købe bolig er det altid en god ide at få professionelt hjælp.
Ejendomsmægleren er kun sælger mand i dag.
Derfor skal man ikke forvente hjælp fra denne side.
Hvis man skal have hjælp fra en ejendomsmægler, skal det være fra en såkaldt købermægler. Fx. fra http://købermægler.dk
En fordel ved at bruge en købermægler, er at det er en ejendomsmægler som kender prissætningen på boliger og dermed er god til at forhandle prisen på boligen ned.
Til gennemgang er dokumenterne med mere, vil jeg stadig anbefale en boligeadvokat.
Fx http://netboligadvokat.dk Husk altid dit advokat forbehold.
Sådan et forbehold kan potentielt spare dig for rigtig mange penge
Avatar billede Peter Praktikant
15. marts 2017 - 11:13 #5
Det er også muligt at få svar på mange juridiske spørgsmål på disse hjemmesider: http://boligadvokater.info og http://erfaren-boligadvokat.dk
Avatar billede Peter Praktikant
18. marts 2017 - 17:52 #6
Avatar billede Anton Larsen Praktikant
05. juni 2017 - 10:59 #7
Absolut enig med ovennævnte kommentarer. Vi fik hjælp af Boligadvokat24 (https://www.boligadvokat24.dk/), som sparede os for rigtig mange penge, da de gik ind og hentede servitutter som ejendomsmæglerne ikke havde gjort os opmærksomme på.

Anton L
Avatar billede Jagtbukken Novice
08. september 2017 - 10:34 #8
Enig med overnævnte brugers svar. Nu har mig og min kone været igennem flere forløb hvor vi stod i den situation hvor vi manglede en advokat, og der er mange forskellige advokat firmaer der står klar til at hjælpe til der ude. Dog valgte vi et firma der hedder Jensens advokat firma ( https://bjsj.dk/ ) og dem har vi brugt lige siden.
Avatar billede Gberg Praktikant
24. oktober 2018 - 08:54 #9
Vi har som så mange andre gode erfaringer med at benytte en boligadvokat. det har for os været en rigtig god investering at sikre at alt var på plads og undersøgt til bunds inden vi skrev under.

Vi brugte https://www.nemadvokat.dk/ og det vil vi til en hver tid gøre igen, de har en digital platform hvor man altid kan få et samlet overblik over sin sag, og skrive til sin rådgiver hvis man lige kommer til at tænke på noget. Det var dejlig nemt selvom vi ikke var på hjemmebane.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB