Avatar billede JeanieEgedal Nybegynder
06. september 2013 - 17:35

Problem med Spotify og grafik/flash?

Hej alle!
Jeg har haft en del problemer med mit Spotify her på det sidste, nærmere betegnet virker det som om det kører med "dårligere" grafik - og så ikke. Dele af vinduet vises slet ikke; den menu (desktop client, mener jeg) der viser File, Edit, Preferences m.v. vises ikke, samt venstre del af Spotify-vinduet udebliver også (den, hvor man har sine afspilningslister). Derudover vises linjen i bunden hvor man kan se hvor langt sangen er nået heller ej. Det virker umiddelbart som om der er noget der er gået skævt hvad flash eller lignende angår? Har siddet og søgt rundt efter løsninger i længere tid nu, men må sande at jeg har brug for jeres altid fyldestgørende hjælp!

Go' fredag :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester