Avatar billede sorenmt84 Juniormester
18. november 2013 - 15:53 Der er 1 løsning

Fremtidige datoer - se bort for tomme felter

Jeg skal bruge en liste, med alle rækker fra en db, hvor et bestemt felt har en dato der = i dag eller en større dato (fremtidig dato)

Jeg forsøger sådan:
datoStr = Year(Date()) & "-" & Month(Date()) & "-" & Day(Date())
strSQL = "Select * From kalender where tilmelding is not null and CDate(tilmelding_frist) >= #" & datoStr & "#  order by dato_start asc"

Det virker som sådan også godt nok, problemet er bare at der kan forekomme rækker i tabellen hvor feltet tilmelding_frist ikke er udfyldt, hvilket giver mig denne fejl:
Microsoft JET Database Engine error '80040e14'
Invalid use of Null
/default.asp, line 421


der er to felter det er bundet op, feltet tilmelding vil indeholde et link - er det felt tomt, er feltet telmelding_frist helt uaktuelt og derfor også tomt. Måske man kan dele det op i to på en måde, således at der først tjekkes om feltet tilmelding ikke er tomt. Er det tomt, skal posten blot springes helt over, er det ikke tomt, skal der kontrolleres for om datoen i tilmelding_frist er lig med eller større end datoen i dag og er den det, skal posten udskrives til skærmen...


<% datoStr = Year(Date()) & "-" & Month(Date()) & "-" & Day(Date())
strSQL = "Select * From kalender where tilmelding is not null and CDate(tilmelding_frist) >= #" & datoStr & "#  order by dato_start asc"
Set rs = Conn.Execute(strSQL)
if rs.eof or rs.bof then
response.write "<i>Ingen åbne tilmeldinger i øjeblikket</i>"
else
response.write "<table width=""220"" cellpadding=""0"" cellspacing=""0"" border=""0""><tr><td><b>Arrangement</b></td><td><b>Tilmeldings frist</b></td></tr>"
Do until rs.eof or rs.bof
response.write "<tr><td><a href=""" & rs("tilmelding") & """ target=""_blank"">" & rs("titel") & "</a></td><td>" & rs("tilmelding_frist") & "</td></tr>"
rs.MoveNext
Loop
response.write "</table>"
end if
Set rs = Nothing %>
Avatar billede sorenmt84 Juniormester
30. november 2013 - 16:57 #1
Intet svar, så lukker...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester