Avatar billede Jmv_cyber Novice
30. januar 2014 - 09:44 Der er 1 løsning

Stand-by af skærme slået fra, går stadig i "dvale", tænder igen men giver ikke signal

Jeg har opgraderet min maskine fra Windows 8 til 8.1 og samtidig fået byttet mit GeForce GTX460 ud med et Radeon HD7790.
Jeg har 3 skærme koblet til; to via. DVI og en enkelt via. HDMI. Når computeren står ca. 15 minutter, slukker skærmene automatisk. Skærmene "vågner" når jeg rør på noget (mus/tastatur) men hvis de har stået i denne strømbesparende tilstand i mere end et par minutter, så kommer der ikke noget billede frem på dem, selv om jeg tydeligt kan se at de "vågner". Inde under "Power Options" i kontrolpanelet, har jeg lavet min egen plan for strømhåndtering, og deri står der at mine skærme ALDRIG skal gå på stand-by. Inde i skærmindstillinger står de også til ALDRIG at gå på stand-by. Alligevel sker det og jeg kan ikke finde frem til hvorfor... Nogen der har et bud?
Avatar billede Jmv_cyber Novice
27. april 2014 - 13:00 #1
Slet venligst denne tråd, har fundet en løsning
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester