uønsket meddelelse.
jeg får hele tiden meddelelsen "det er kun sikkert indhold, der vises" og så får jeg valget, om jeg vil se hele indholdet, der sker bare det, at siden bliver opdateret.hvordan får jeg det fjernet?
jeg kører win7 på en pc.
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Teknologirådgiver inden for Elektromagnetisme ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
IT-specialist til Lokal IT Servicecenter ved Personelkommandoen
Capgemini Danmark A/S
Java Engineer
Scan Global Logistics
PMO Project Manager| I går 13:01 | Måned og år på graf Af mort1 i Excel |
| I går 12:28 | 2 diske Af dcedata1977 i Andet hardware |
| I går 12:06 | Ekstra til TV 2 : "Tilkøb" + "TV2 Ude" Af Ikke-ekspert i Fjernsyn & projektorer |
| I går 10:20 | ASP classic kopiere database fil på server Af bsn i ASP |
| 30/1015:04 | Kan Medie Player overspille en CD ? - Hvordan Af Ikke-ekspert i Musik & videoafspillere |