Avatar billede Beanux Nybegynder
12. marts 2014 - 01:40

Opsætning / optimering

Forord
- Jeg er i gang med at lave en hjemmeside, og det er efterhånden et stykke tid siden jeg har været i gang med at lege med det. Jeg har taget grundforløbet som Web-Integrator, samt grundforløbet som IT Supporter, så min kunnen inde for almindelig kodning samt programmering er god. Dog er der nogle grund ting, som er smuttet af / lige skal genopfriskes, og håbede på at der kunne være noget hjælpe at hente her inde.

Wrapper / Opsætning
- Jeg ved at jeg skal lave en wrapper, også lave en margin: 0 auto; på de forskellige bokse jeg gerne vil have ind i midten af selve skærmen, sådan de passer på alle opløsninger. MEN, ja det store men.

1.1 Jeg vil gerne have at top menuen skal have en WIDTH:100% så jeg går ud fra at denne på en måde enten skal have position: relative eller absoulute, for at kunne gå udover wrapperen, men så er spørgsmålet. Skal menuen så have sin egen wrapper, eller kan den sagtens laves inde i main wrapperen.

1.2 Jeg vil gerne eventuelt have links eller råd til dette, hvor de forklare 100% hvordan man sætter en hjemmeside op, med float osv på mine divs.

Positionering
- Jeg skal have positioneret mine divs, dog husker jeg ikke hvad der er bedst at bruge for at smide dem de rigtige steder hen, det er generelt opsætningen af designet der er min flaske hals lige pt.

Jeg ved at % er det bedste at bruge, da det så passer til alle opløsninger, da den kører en % del ind på skærmen, frem for pixels, da alle skærme næsten bruger forskellige pixels(mindre og højere)

1.1 Jeg vil gerne eventuelt have gode råd til at positionere divs, eller eventuelt en film der demonstrere perfekt, hvordan det er bedst at positionere sine divs.

Afslutning
- Først og fremmest, tak fordi i tog jer tiden til at læse postet, og på forhånd tak for alle de hjælpende råd i nu har kunne give / finde / ja, generelt hvad hjælp i er kommet med.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester