Avatar billede finb Ekspert
25. marts 2014 - 14:21 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Kemi - hævning / kvælder op

Når man laver sovs, bliver den tyk, når den opvarmes.
Er det melet, der svulmer/hæver/kvælder, hvad sker der kemisk ?
Tak
Avatar billede claes57 Ekspert
25. marts 2014 - 17:25 #1
Avatar billede claes57 Ekspert
25. marts 2014 - 17:26 #2
ps: det står i en boks ude til højre i link
Jævning: Når man jævner en sovs, udnytter man stivelseskornenes evne til at optage vand og svulme op, hvilket øger viskositeten af sovsen - gør den mere tyktflydende.
Avatar billede finb Ekspert
07. april 2014 - 16:39 #3
Har processen et navn ?
Avatar billede claes57 Ekspert
07. april 2014 - 17:26 #4
gelatinisering eller forklistring
vælg selv, hvad der lyder bedst.
Avatar billede finb Ekspert
08. april 2014 - 16:31 #5
tak, send svar, er det = vitrificering ?
Avatar billede claes57 Ekspert
08. april 2014 - 16:55 #6
bare luk selv
Avatar billede finb Ekspert
26. juni 2014 - 14:00 #7
nå men tak claes !
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester