Avatar billede nyegaard84 Nybegynder
26. marts 2014 - 15:05 Der er 1 kommentar

Byg selv Mediecenter

Hej

Jeg har følgende "problem". Har en NAS server der kører med film, serier og diverse på. Har en Boxee, men den er blevet forladt af udvikleren. AppleTV vil bestemme hvad jeg skal se på den, dvs. ikke mine egne film.

Derfor søger jeg et alternativ. Det bedste jeg kan komme på, er at bygge mit eget Mediecenter og installere XBMC på. Så er jeg fremtidssikret, og kan gøre lidt mere med det!

Spørgsmålet er så bare hvad jeg skal købe. Jeg er ikke bange for selv at samle, så det behøver ikke være Plug N Play!

Jeg har kigget på følgende:

Kabinet - http://www.proshop.dk/Kabinet/BitFenix-Prodigy-Mini-ITX-Red-2404637.html (Fordi jeg syntes det er pænt)

Bundkort - http://www.proshop.dk/Bundkort/GIGABYTE-GA-H87N-WIFI-Haswell-2405240.html (Er i tvivl om, man kan finde et bedre - mere strømbesparende og lydløst)

Ram - http://www.proshop.dk/RAM/Kingston-HyperX-blu-DDR3-1600-DC-8GB-2281617.html (Ingen anelse om de er gode)

CPU - http://www.proshop.dk/CPU/Intel-Core-i3-4130T-Haswell-Box-2424757.html (Skal kunne køre alt i film, emulatorer etc. fra XBMC, og gerne lidt spil evt. Diablo 3)

Strømforsyning - http://www.proshop.dk/Stroemforsyning/Corsair-CX430-430W-PSU-2380030.html (Her er jeg på bar bund, valgte den billigste, men den skal bare kunne følge med, men ikke larme for meget og bruge for meget strøm)

Harddisk - http://www.proshop.dk/Harddisk/Samsung-840-EVO-SSD-250GB-2413899.html (SSD Skulle være shittet, og størrelsen er ikke så vigtigt, da jeg har NAS kørende)


Jeg vil blive dybt taknemmelig, hvis jeg kan få noget respons på setuppet, om noget skal skiftes ud, om jeg har glemt noget eller om der er noget "lir" der mangler!
Avatar billede claes57 Ekspert
26. marts 2014 - 16:17 #1
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester