Anders Rostgaard

Tidligere Journalist, klummeskribent eller blogger

Linkedin

Se Anders's LinkedIn profil

326 artikler på Computerworld

Anders Rostgaard

Analysedirektør bliver teknologi-chef hos NNIT

Analysechef hos IDC, Karsten Fogh Ho-Lanng, skifter til job som Chief Technology Officer i NNIT. Her skal han blandt andet rådgive de strategisk vigtige kunder.

14. april 2008 kl. 10.53 | læs »

Sæt it-direktøren i spidsen for Lean

Forstædernes Bank har sat it-direktør Ellen Jørgensen i spidsen for bankens Lean-projekt, og dermed tænkes it med fra begyndelsen. Men ofte glemmes it helt i Lean-projekter, fortæller ekspert.

1. april 2008 kl. 10.25 | læs »

Jubel i Danske Bank: Påskens it-projekt lykkedes

På trods af mindre begynder-vanskeligheder lykkedes det i påsken Danske Banks it-medarbejdere af overflytte data fra den finske Sampo Bank til de danske it-systemer.

25. marts 2008 kl. 10.59 | læs »

Mjølner Informatics-boss: Vokseværk koster dyrt

Pengene strømmer stadig hurtigere ind i Mjølner Informatics pengetank, men væksten koster, og Mjølner leverer det dårligste bundlinjeresultat i flere år.

19. marts 2008 kl. 10.54 | læs »

Nu taler vi mere i mobil end i fastnettelefon

Mobiltelefonen har for første gang overhalet fastnettelefon som danskernes foretrukne middel til samtaler, viser ny telestatistik fra IT- og Telestyrelsen.

18. marts 2008 kl. 13.29 | læs »

Dansk post-chef træt af stime af IBM-nedbrud

Efter flere alvorlige nedbrud i Post Danmarks IBM-baserede storage-system, sender it-direktør Jens Risgaard nu IBM's storagesystem på førtidspension.

18. marts 2008 kl. 12.01 | læs »

Danske Bank-chef på overarbejde i påsken

Påskeferien er udskudt for Danske Banks it-medarbejdere, der kommer til at tilbringe helligdagene med den omfattende overflytning af den finske Sampo Bank til den danske it-platform.

18. marts 2008 kl. 10.25 | læs »

Torms it-boss: Ny it-arkitektur gør vokseværk let

Rederiet Torm gør it-artikekturen serviceorienteret (SOA) i forsøget på at lette oplæringen af nye medarbejdere, fortæller it-chef Bo Ellenton Jensen.

11. marts 2008 kl. 10.25 | læs »

TDC sætter IBM på porten

For to måneder siden forlovede TDC sig med IBM i forbindelse med en fornyelse af telekoncernens forældede it-infrastruktur i en kontrakt på to milliarder kroner. Nu er IBM allerede smidt på porten.

5. marts 2008 kl. 08.26 | læs »