Markus Bjørn Kraft

Adm. direktør og toplederrådgiver, Kraft & Partners

E-Mail

mbk@kraft-partners.dk

Fra sin tid som direktionsmedlem i CSC Nordic og som international toplederrådgiver har Markus erhvervet sig omfattende erfaring med forretnings- og kommunikationsrådgivning.

Han arbejder med rådgivning og sparring af topledere inden for strategisk ledelse, magt og kommunikation og sætter klare mål med fokus på lederens personlige udvikling i forhold til aktuelle udfordringer.  

Markus er desuden forfatter til bestselleren "Den Engagerede Leder", og han udgav i 2012 bogen "Grib forandringen - magt, kommunikation, og ledelse", der er en managementbog med fokus på moderne resultatskabende forandringsledelse.
Før han grundlagde Kraft & Partners i 2007, var Markus direktør i CSC Nordic og udviklingschef i Dansk Handel & Service.
4 artikler på Computerworld

Markus Bjørn Kraft

1

Du har kun 20 procent chance: Sådan får du det rigtige chefjob

Klumme Selv om du arbejder benhårdt på at blive CIO og få en plads i direktionen, er der kun 20 procent chance for, at det lykkes. Her er fem gode råd, der kan gøre forskellen.

25. februar 2015 kl. 10.01 | læs »

Sådan forbedrer du nemt din præsentations-evne

Klumme: Der findes en ganske nem metode til at blive bedre til at stille sig op foran forsamlinger og præsentere ideer, resultater og andre ting.

12. juni 2013 kl. 08.30 | læs »

Sådan får du langt mere gennemslagskraft i organisationen

Klumme: Som CIO får du mere og mere magt i organisationen. Se her, hvordan du sætter tonen og sikrer, at du bliver hørt.

20. marts 2013 kl. 11.02 | læs »

CIO: Sådan forbereder du dig på det uventede

CIO KLUMME: Som CIO har du en unik forudsætning for både at afdække og analysere en række it-relaterede risici, som udfordrer forretningen.

27. juli 2012 kl. 09.08 | læs »