Peter Hyldahl

Freelancejournalist

E-Mail

peter@hyldahl.biz

Linkedin

Se Peter's LinkedIn profil

Jeg tester og vurderer it- og av-udstyr for Computerworld med fokus på især lyd- og billede. Min passion er netop lyd- og billedteknologi, som jeg altid prøver at se med en brugers øjne. Teknologi er interessant, men det er først og fremmest brugsværdien, der skal veje tungest.

Jeg er uddannet i den grafiske branche, men har i mange år beskæftiget mig med at teste it, av og gadgets samtidig med, at jeg laver it- og av-installationer blandt andet staten.

Jeg startede min skrivende karriere på Hi-Fi & elektronik i 1989, og har siden været omkring mange magasiner, som for eksempel Datatid, Monitor, T3, Aktiv Træning med flere.
92 artikler på Computerworld

Peter Hyldahl

Test: Endeligt et tastatur som du både vil lægge øre og fingre til

De tastaturer, som du finder i en high-end bærbar, findes sjældent i samme klasse som eksterne typer til den stationære arbejdshest. HP's 970 er undtagelsen og byder på tyste taster, der også kan programmeres.

26. januar 2023 kl. 15.59 | læs »

Test: Her kan du bygge dit surround-anlæg op som Lego-klodser

Her er en skalerbar tv-lyd løsning, hvor du kan tilføje subwoofer og baghøjttalere efter behov og pengepung. Der er slet ikke dårligt tænkt af Sony.

19. januar 2023 kl. 15.59 | læs »

Test: Både 5G og fiber i et og samme wifi-system - det vil du gerne have

Et mesh system, så du får den nyeste Wi-Fi standard rundt i hele huset kan alle nyere systemer. Netgears Orbi AX4200 leverer dertil mulighed for netværk via 5G, så du er sikret når din fiberforbindelse svigter.

13. januar 2023 kl. 16.49 | læs »

Test: Derfor giver det mening at investere i en pladespiller i år 2023

Med stigende salgstal af vinyl plader, tilslutning for grammofon i selv de mest digitale apparater, bør det være mere en nostalgi, der står på spil. Vi prøver en af de nye (plade)spillere på markedet og resultatet er overbevisende.

12. januar 2023 kl. 15.54 | læs »

Test: Her får du flot surround-lyd uden kæmpe højttalere

Vi vil helst have ægte surroundlyd med rigtige baghøjttalere og lyd hele vejen rundt og endda fra loftet. Alt dette klarer JBL Bar 1000 uden at du behøver proppe stuen med store højttalere.

11. januar 2023 kl. 15.59 | læs »

Test: Garmins hybrid-ur klarer det hele, men er ikke en fuldfed erstatning for dit smartwatch

Garmins Instinct Crossover Solar byder på ægte analoge visere i samme ur, hvor du har dine fitness- og trackerfunktioner. Det hele er løst ganske snedigt, men finish og detaljer trækker ned i det samlede indtryk.

9. januar 2023 kl. 15.59 | læs »

Test: Det nye Bose-headset bør være dit foretrukne våben til den næste flyvetur

Bose er kendt som kongen af anti støj-funktion, og den position understreges i den nye in-ear Quiet Comfort Earbuds II, men også med en pris der betyder konkurrence med mægtige Apple.

3. januar 2023 kl. 15.59 | læs »

Test: Denne printer er fin, når det bare skal være nemt og hurtigt

En sort/hvid printer uden multifunktion er nærmest forfriskende. HP’s no nonsens laserprinter til kontoret er kvik og oplagt til det lille kontor eller dig, der printer mange sider hjemme.

2. januar 2023 kl. 15.58 | læs »

Test: Denne lydbar vil vi vælge, hvis prisen er afgørende

De fleste tfjernsyn har lyd, som er omtrent lige så flad som tv’et og selv den billigste lydbar kan ofte gøre det bedre. Der er dog grænser for, hvor meget du skal spare. Men er budgettet lavt, er denne lille og ret anonyme sag mit klare valg.

30. december 2022 kl. 14.00 | læs »

Test: Dette webcam er oplagt til dig der vil have høj kvalitet, bærbarhed og 4K

Det er næsten forfriskende med en ny producent af et webcam. Der er få spillere på markedet og alligevel formår Epos at være sin helt egen, der kombinerer flere behov. Men der er også plads til forbedringer.

29. december 2022 kl. 15.59 | læs »