Michael Fray

Managing Consultant hos NNIT A/S

E-Mail

michael@frays.net

Twitter

@frays_net

Linkedin

Se Michael's LinkedIn profil

Jeg er Managing Consultant hos NNIT A/S, der dagligt hjælper virksomheder i ind- og udland med at blive mere effektive via ECM, digitalisering og automatisering af arbejdsgange.

Er bestyrelsesmedlem i VIDA (Viden, Information, Dokumentation og Arkiv) og medlem af IT-politisk baggrundsgruppe på Christiansborg.

Derudover skriver jeg klummer, holder indlæg på konferencer og seminarer og er forfatter til den første danske bog om ECM.

Tidligere job:

Chefkonsulent hos Konica Minolta Business Solutions Denmark

Konsulentchef hos iceoom og KIBI Danmark

Forretningsrådgiver hos Software Innovation

Direktør for DELTA ECM og AlphaDoc, med rådgivning om scanningsløsninger og dokumenthåndtering samt undervisning i kurserne ECM Practitioner, ECM Specialist og ECM Master
4 artikler på Computerworld

Michael Fray

13

Her er en billig genvej til robot-automatisering af kedelige og langvarige opgaver - og jeg er vild med den

Klumme: Robot-automatisering af opgaver er meget hot for tiden. Men hvad gør man, hvis budgettet er stramt? Her er et bud på en lille RPA-løsning, der kan booste din produktivitet, uden at det koster en formue.

11. juli 2017 kl. 12.35 | læs »
12

Det koster kassen, når du fumler med dokumenterne - få nu styr på det

Klumme: Har du nogen sinde prøvet at gemme et dokument på din computer, på virksomhedens fællesdrev et eller andet godt sted og i en god mappe, som gav mening - for så tre måneder senere ikke at kunne huske, hvor pokker du gemte det?

10. november 2016 kl. 06.30 | læs »
5

Fire enkle trin til digitalisering og automatisering af dokumenter og arbejdsgange

Klumme: Det er ikke rasende kompliceret at komme i gang med ECM - Enterprise Content Management. Her er fire enkle trin.

27. maj 2016 kl. 10.03 | læs »

På jagt efter automatisering af idiot-opgaver: Her er to gode, billige løsninger

Klumme: Mange store virksomheder arbejder på at automatisere arbejdsgange og processer. Prisniveauet for løsningerne gør dog ofte, at iværksættere og mindre virksomheder ikke kan være med. Men der findes andre muligheder.

8. april 2016 kl. 09.30 | læs »