Thomas Wong

Audit & Advice Business Manager, Nixu Danmark

E-Mail

two@ezenta.com

Linkedin

Se Thomas's LinkedIn profil

Thomas er Trusted Advisor og specialist i cyber-sikkerhed.

Han har mere end 15 års erfaring inden for cyber-sikkerhed og ledelse, og fungerer ofte som broen mellem forretning, sikkerhed og IT.

Thomas er ofte brugt som taler ved sikkerhedsbegivenheder. Han er kendt for sin evne til at forklare emner på både en teknisk og en ikke-teknisk måde.

Thomas' baggrund som både rådgiver og analytiker sætter ham i stand til at give en unik indsigt og overblik, når han foretager risikovurdering og generelt risikostyrings- og compliance-arbejde.

Thomas er ansvarlig for Nixus rådgivning. Og som sådan har han været ansvarlig for at udvikle og vedligeholde interne arbejdsprocedurer i overensstemmelse med såvel ISO27001 som 27002 standarder.

Fra marts 2019 har han været en del af Nixu oy, der er certificeret i ovenstående standarder.

I løbet af Thomas' karriere har han opnået stor erfaring med at arbejde sammen med den øverste ledelse og bestyrelser og hjælpe dem med at forstå trusselslandskabet, at stå over for risici og rådgive om, hvordan man mindsker risiciene.

Disse projekter har strakt sig over en række industrier herunder: Finansielle tjenester, it-outsourcing, offentlig sektor, transport, fremstilling og beredskabstjenester.
4 artikler på Computerworld

Thomas Wong

Kæmp dine kampe i fredstid: Sørg nu for ordentligt it-sikkerhedsarbejde, inden det går galt

Klumme: Hvis man vælger ikke at gennemføre jævnlige sikkerhedstjek og løbende udbedre eventuelle sårbarheder, så skubber man en cybergæld foran sig som en snebold, der bare bliver større og større.

4. juni 2021 kl. 13.30 | læs »
3

Praktikanter ingen adgang: En fuldstændig forrykt måde at sætte sin virksomheds datasikkerhed over styr på

Klumme: Solarwinds topchef, Sudhakar Ramakrishna, siger, at årsagen til en af verdenshistoriens største hacks er en praktikant. Det er fuldstændig forrykt at sætte virksomhedens datasikkerhed over styr og endda påføre sine kunder skade på den måde. Og tænk at vælge at give en praktikant skylden.

12. marts 2021 kl. 14.40 | læs »

Hacker-konference afslørede store sikkerhedsfejl: IoT er meget usikker - og logfiler bliver syltet

Klumme: Internet of Things-enheder er temmelig usikre, så sørg for, at de ikke får forbindelse til virksomhedens kritiske data. Og så er det på tide at bruge logfilerne mere offensivt.

29. august 2016 kl. 09.02 | læs »
5

It-sikkerhed skal tænkes helt om: Det forkromede overblik er en mangelvare

Klumme: It-sikkerhed og bekæmpelse af cybercrime er kommet øverst på to-do-listen på direktionsgangene. Men hvis virksomhederne for alvor skal forstærke det digitale forsvarsværk, skal sikkerhedsbranchen se anderledes på it-løsningerne.

12. august 2016 kl. 06.00 | læs »