Simon Nielsen

Nordic Presales Manager, Dell EMC

E-Mail

Simon.Nielsen@dell.com

Twitter

@https://twitter.com/simonn_den

Linkedin

Se Simon's LinkedIn profil

Simon Nielsen er Nordic Presales Manager hos Dell EMC. Sammen med sit team har Simon det øverste tekniske ansvar for digitale- og it-transformationsløsninger, som Dell EMC leverer til deres kunder i Norden.

Simon skriver om de mange forskellige aspekter inden for digital transformation og it-transformation.

Simon Nielsen har arbejdet i Dell EMC siden 2013 inden for presales, partnersamarbejde, systems engineering og ledelse – altid med en teknisk vinkel.
3 artikler på Computerworld

Simon Nielsen

Højere, hurtigere, stærkere: Fem teknologitrends, som jeg tror kommer til at præge 2019

Klumme: Vi har det med at overvurdere teknologiske landvindinger på kort sigt og undervurdere dem på lang sigt. Jeg lægger dog alligevel hovedet på blokken og giver her mine bedste bud på, hvad 2019 kommer til at byde på.

21. december 2018 kl. 13.30 | læs »

Sådan kan du gøre din it-transformation til en katalysator for vækst og effektivitet

Klumme: It-transformation kan være en drivkraft bag innovation, vækst og effektivitet i it-afdelingen samtidig med, at omkostningerne reduceres. Men det kan være en kompliceret proces at gøre it til en katalysator for forretningsfremgang, og der opstår ofte en række udfordringer på vejen.

25. september 2018 kl. 09.59 | læs »

Skal du være innovativ? Så er du nødt til straks at vende blikket mod dit datacenter

Klumme: I dag bruger virksomheder typisk 80 procent af it-budgettet på drift og kun 20 procent på innovation. En typisk faldgrube er drift af ikke-tidssvarende it-infrastruktur, der sluger en stor del af driftsbudgettet, som i stedet kunne bruges på netop innovation.

12. juni 2018 kl. 10.15 | læs »