Simon Nielsen

Country Presales Manager, Dell Technologies Danmark

E-Mail

Simon.Nielsen@dell.com

Twitter

@https://twitter.com/simonn_den

Linkedin

Se Simon's LinkedIn profil

Simon Nielsen er Country Presales Manager hos Dell Technologies Danmark. Sammen med sit team har Simon det øverste tekniske ansvar for digitale- og it-transformationsløsninger, somDell Technologies Danmark leverer til deres kunder i Norden.

Simon skriver om de mange forskellige aspekter inden for digital transformation og it-transformation.

Simon Nielsen har arbejdet iDell Technologies Danmark siden 2013 inden for presales, partnersamarbejde, systems engineering og ledelse – altid med en teknisk vinkel.
6 artikler på Computerworld

Simon Nielsen

1

It-afdelingen kan blive vækstkatalysator for danske virksomheder

Ny undersøgelse viser, at it-afdelingerne kan skabe vækst og gøre danske virksomheder til markedsledere – men før det sker, skal de takle udfordringerne, som de it-ansvarlige også ser.

3. april 2020 kl. 12.08 | læs »

2020’erne bliver det store data-årti: Her er fem centrale tendenser

Klumme: Så har vi taget hul på 2020, der har stået som en milepæl for mange virksomheder og regeringer verden over. Også i it-branchen har der været masser af 2020-målsætninger og -handlingsplaner, som nu bliver afløst af 2030-planer inden for alle tænkelige områder. Her er fem tendenser, som jeg forventer, vil komme til at præge 20’erne.

3. februar 2020 kl. 10.00 | læs »

Data er det nye guld, men virksomhederne har ringe tiltro til deres egen databeskyttelse

Klumme: Et nedbrud betyder mere end et direkte tab for virksomhederne i kroner og øre, men sætter også omdømmet på spil. I en tid, hvor data er guld, bør datasikkerheden og Fort Knox indgå i samme sætning. Ellers kan kunderne ultimativt forsvinde – og det kan i sidste ende koste langt mere end de direkte tab.

11. juli 2019 kl. 11.09 | læs »

Højere, hurtigere, stærkere: Fem teknologitrends, som jeg tror kommer til at præge 2019

Klumme: Vi har det med at overvurdere teknologiske landvindinger på kort sigt og undervurdere dem på lang sigt. Jeg lægger dog alligevel hovedet på blokken og giver her mine bedste bud på, hvad 2019 kommer til at byde på.

21. december 2018 kl. 13.30 | læs »

Sådan kan du gøre din it-transformation til en katalysator for vækst og effektivitet

Klumme: It-transformation kan være en drivkraft bag innovation, vækst og effektivitet i it-afdelingen samtidig med, at omkostningerne reduceres. Men det kan være en kompliceret proces at gøre it til en katalysator for forretningsfremgang, og der opstår ofte en række udfordringer på vejen.

25. september 2018 kl. 09.59 | læs »

Skal du være innovativ? Så er du nødt til straks at vende blikket mod dit datacenter

Klumme: I dag bruger virksomheder typisk 80 procent af it-budgettet på drift og kun 20 procent på innovation. En typisk faldgrube er drift af ikke-tidssvarende it-infrastruktur, der sluger en stor del af driftsbudgettet, som i stedet kunne bruges på netop innovation.

12. juni 2018 kl. 10.15 | læs »