Læs også:GDPR-ekspert efter Helsingør-afgørelse fra Datatilsynet: Her er de vigtigste hovedpointer

Claus Riekehr Møller

CEO og co-founder, Cadpeople

Linkedin

Se Claus's LinkedIn profil

Claus Riekehr Møller er CEO og partner i det visuelle kommunikationsbureau Cadpeople, som han stiftede i Aarhus for 25 år siden sammen med CFO Klaus Duelund.

I dag er Claus også medlem af DI’s taskforce for digital læring og har særligt interesse for digitalisering af livslang læring, AI, simulering og VR.

Det visuelle kommunikationsbureau Cadpeople hjælper virksomheder med marketing og digital læring. Cadpeople beskæftiger flere end 50 medarbejdere fordelt mellem afdelingerne i Aarhus og Edinburgh. De hjælper store som små med at skabe kraftfulde visuelle oplevelser.
3 artikler på Computerworld

Claus Riekehr Møller

Digitale events blomstrer i coronaens skygge

Klumme: Online-konferencer og virtuelle events har fået et kæmpe boost på grund af corona - på meget kort tid. Det har givet nogle interessante erfaringer.

23. september 2020 kl. 12.21 | læs »

Du kan godt gøre dig klar: Vi vil se masser af virtuelle messer i fremtiden

Klumme: Find din bedste kaffekop frem, og lad endelig slips og stiletter blive på deres plads i klædeskabet. Messer og showrooms kan nemlig være mere effektive og mere rentable som digitale udgaver – og dem kommer der mange af i fremtiden

20. maj 2020 kl. 10.00 | læs »

Er du også enormt træt af digitalisering og disruption? Sådan springer du direkte fra kedelige slides til konkret handling

Klumme: Sæt igang! Det er det bedste råd, når det gælder digitalisering. Og her er de tre vigtigste spørgsmål.

22. november 2018 kl. 14.01 | læs »