Thomas Madsen

Leder af SAP Experience Center, København

E-Mail

Thomas.madsen@sap.com

Linkedin

Se Thomas's LinkedIn profil

Jeg tror på, at software og data kan gøre virksomheder mere intelligente, men jeg kan også se, at samfundet er udfordret af visse elementer i digitaliseringen.

Til daglig leder jeg et center, hvis mål er at give gæsterne inspiration til at bruge data i deres hverdag som ledere og medarbejdere.

Mit professionelle liv startede med en ingeniøruddannelse, som jeg har brugt både på kundesiden og leverandørsiden som udvikler, arkitekt og rådgiver.
5 artikler på Computerworld

Thomas Madsen

2

Fra klare datasøer til mudrede datasumpe: Vi gemmer alt for mange data uden at have en ide om anvendeligheden

Klumme: Klimabevidsthed vil medvirke til en mere selektiv og bevidst håndtering af data. Virksomhederne skal ikke bare bevidstløst samle data i en stor datapøl, for nogle data har ikke værdi, og data sætter klimafodspor.

15. august 2019 kl. 12.00 | læs »

Derfor fremmer containerisering innovationen

Klumme: Software er en levende organisme. Vi er nødt til at modularisere og containerisere for at få fart på udrulningen. I min nuværende rolle sander jeg det på den hårde måde, når en opdatering af Chrome vælter en velkørende demo.

13. juni 2019 kl. 13.07 | læs »

Digital innovation kræver mere Georg Gearløs. Nu!

Klumme: Open source, sensorer, masser af data og stor båndbredde indebærer, at kreativiteten hos it-folket er i høj kurs i disse år. Det hele handler om den digitale innovation, som mange topledere gerne vil have. Men som de måske ikke helt forstår.

12. april 2019 kl. 10.00 | læs »

Intelligente virksomheder opstår ikke af navlekiggeri i eget regneark: Digital forandring kræver samarbejde

Klumme: 14. marts holder regeringen Digitalt Topmøde 2019 for første gang. Det vil sikkert være ledsaget af en god del brok over for meget varm luft og for lidt konkret handling. Men lige præcis i forhold til digitaliseringen vil jeg bringe et af de berømte Kennedy-citater i erindring: Spørg ikke, hvad dit land kan gøre for dig … kom dog selv i gang med den digitale forandring.

11. marts 2019 kl. 11.18 | læs »
2

Kom nu! Vi skal have mere fart og vildskab ind i den professionelle arbejdsform omkring digitalisering

Klumme: Vi gamle kernetropper i it-industrien har meget at byde ind med, for vi ved en rigtig god del om, hvad digitalisering og digital transformation handler om. Det er i mine øjne en myte, at unge per default er med på vognen. Det er de ikke. Men der er brug for, at vi tager føretrøjen selv.

20. februar 2019 kl. 10.00 | læs »