Søren Schønnemann

Administrerende direktør, Coromatic i Danmark

E-Mail

soren.schonnemann@coromatic.dk

Twitter

@Schonnemann123

Linkedin

Se Søren's LinkedIn profil

Overordnet ansvarlig for Coromatic A/S i Danmark.

Coromatic sikrer adgang til strøm og datakommunikation til virksomhedskritiske funktioner for nogle af Danmarks største og mest værdifulde virksomheder og institutioner. Vores kunder er finanssektoren, IT- og telekom-udbydere, hospitaler, forsvaret og anden bygningskritisk infrastruktur. Vi er der 24/7 for vores kunder, for at sikre høj tilgængelighed og produktivitet i produktionsanlæg, for at redde liv og for at sikre uafbrudt strømforsyning. Vi arbejder med energioptimering og bidrager aktivt til at styrke den grønne agenda. Coromatic er inden for sit område den førende virksomhed i Norden og samarbejder i dag med 50 % af alle de største virksomheder i Norden.Tidligere job:

CCO, Chief Commercial Officer, LanguageWire

Managing Director, GN Audio (Jabra), Australia / New Zealand

Managing Director, GN Nordic (Jabra), Nordic
2 artikler på Computerworld

Søren Schønnemann

Corona-drevet digitalisering sætter pres på datainfrastruktur - har I en strategi?

Klumme: Corona-krisen sætter turbo på digitaliseringen, og det kræver, at der er styr på den digitale infrastruktur. Den store efterspørgsel på sikker dataopbevaring 24/7 kan dog blive en mangelvare for mange virksomheder, hvis de ikke forholder sig i tide. Et dansk og bæredygtigt datacenter er mit bedst bud på en fremtidssikret løsning.

9. juli 2020 kl. 14.27 | læs »

Den digitale infrastruktur bør indgå som del af samfundets kriseberedskab

Klumme: Jeg vil slå et slag for, at kriseberedskabet på it-området er blandt de områder fremover, der står øverst på samfundets agenda. Pålidelig og sikker it- og datakommunikation er hjørnestenen i et moderne, åbent og demokratisk samfund. Lad os værne om dette i Danmark.

5. maj 2020 kl. 10.00 | læs »