Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Claus Holm

Landechef, Samsung Danmark

Linkedin

Se Claus's LinkedIn profil

Claus har været Landechef i Samsung Danmark siden 2012. Han er involveret i den daglige drift specielt indenfor Mobiltelefoni, Tablet, PC og Knox sikkerhedsløsninger.

Samsung Electronics er målt på omsætning verdens største selskab inden for elektronik og IT med over 250.000 ansatte i 50 lande.
6 artikler på Computerworld

Claus Holm

Når vi mødes i metaverset, skal vi invitere Emma Gad med os

Klumme: Om lidt kommer metavers-bølgen rullende, så derfor skal vi gentænke ideen om takt og tone til et digitalt format. Og ansvaret ligger i første omgang hos os i tech-branchen.

26. april 2023 kl. 12.14 | læs »

Jeg er ikke bange for Skynet

Klumme: Selv om vi kun har fået en forsmag på, hvad kunstig intelligens kan drives til i fremtiden, er der ingen grund til at frygte Skynet-lignende tilstande, som vi kender det fra Terminator-filmene.

20. december 2022 kl. 11.03 | læs »

Danskerne undervurderer cybertruslen på mobilen, og det er dårligt nyt for arbejdsgiverne

Klumme: Hackerne ser i stigende grad deres snit til at angribe vores mobiler. Men danskerne anerkender ikke cybertruslen, og det udgør en stor risikofaktor for de virksomheder, som de er ansat i.

29. august 2022 kl. 12.22 | læs »

NFT er langt mere end hype og abeportrætter

Klumme: Vil du være nabo til Snoop Dogg i metaverse eller betale enorme summer for Bored Apes eller Nyan Cat, så kan NFT være noget for dig. Hvis du ligesom mig hellere vil bruge dine penge i den virkelige verden, så behøver du ikke forkaste ideen. NFT er nemlig meget mere end hunde, aber eller katte. Teknologien har potentialet til meget mere.

3. maj 2022 kl. 09.43 | læs »

6G - hvad venter vi på?

Klumme: Selv om det er vigtigt, at vi fortsætter med at udbrede kommercialiseringen af 5G, så er der store muligheder for virksomheder, der allerede nu forbereder sig på 6G. Her er tre bud på tjenester med stort potentiale. 

22. februar 2022 kl. 09.47 | læs »

Ubudne gæster er kommet efter mobilen - løsningen er mere samarbejde blandt tech-virksomhederne

Klumme: Samarbejde er nøglen til at modstå sikkerhedsudfordringerne. Der er ingen, der kan gøre det alene. Ved at tech-virksomhederne åbner sig i open source, kan vi sammen løbende udvikle hinandens sikkerhedssystemer.

15. november 2021 kl. 13.40 | læs »