Udvidet WordPress

WordPress udvidet er et praktiskorienteret kursus, for dem som ønsker at forbedre deres færdigheder i WordPress. Kurset fokuserer på mere avancerede funktioner og flere smarte muligheder i moderne Page Buildere. Kurset kommer omkring både procesoptimering og best practice med bl.a. skabelonbyggeren som findes i moderne WordPress løsninger.

Fysisk Søborg Århus C
Webudvikling kategoribillede

Det får du ud af kurset

 • Avanceret WordPress-webdesign med praktisk erfaring
 • Brug af Advanced Custom Fields (ACF) og Custom Post Types
 • Hastighedsoptimering og SEO for bedre ydeevne og synlighed

Pris ex. moms.

kr. 3.995,-

Tilmeld kursus

Det får du ud af kurset

 • Avanceret WordPress-webdesign med praktisk erfaring
 • Brug af Advanced Custom Fields (ACF) og Custom Post Types
 • Hastighedsoptimering og SEO for bedre ydeevne og synlighed

Om kurset

Desuden vil du på kurset få erfaring med pluginnet Advanced Custom Fields (ACF Pro). Med pluginnet kan du lave nye posttyper og Meta fields, så du kan avancere dine muligheder med platformen. Hvis du besøger en kompleks hjemmeside opsat med WordPress, anvender den sandsynligvis samme setup, da det fremskynder dine arbejdsprocesser og tillader dig at oprette nye områder som portfolio, anmeldelser, medarbejdere og lignende, alt sammen i en selvskabt struktur. Du lærer videre at oprette filtre med baggrund i denne data, så dine kunder kan sortere på blogindlæg, produkter, priser, kategorier og mere på din hjemmeside.

Kurset giver dig kort sagt praktisk erfaring og viden om branchens bedste praksis og førende løsninger. Dertil får du naturligvis tid til at sparre med en erfaren underviser, og lære tips og tricks til at forbedre dit eget website. Emner som shortcodes, billedoptimering og hastighedsoptimering vil blive dækket, så du kan skabe et digitalt fundament med høj funktionalitet og hastighed. På kurset praktiseres læringen gennem Elementor, men din viden kan naturligvis videreføres til andre Page Buildere og WordPress setups.

Vis mere

Målgruppe

Dette udvidede kursus i WordPress er for dig, der vil blive helt skarp til WordPress og lære om mere avanceret webdesign. På kurset vil du lære om WordPress’ mere avancerede muligheder og funktioner.

Vis mere

Forudsætninger

Hvis du ikke tidligere har arbejdet med WordPress, anbefaler vi, at du først deltager på vores grundlæggende kursus i WordPress. Et grundlæggende kendskab til Elementor el. anden visuel Page Builder er desuden en fordel.

Vis mere

Kursusmål

 • Forbedr dine færdigheder og få erfaring med avanceret webdesign i WordPress
 • Lær at bygge og anvende og egne skabeloner, så du kan påvirke flere sider samtidig
 • Arbejd med Advanced Custom Fields (ACF), Custom Post Types (CPT) og Meta fields for at opnå mere enkel og sikker redigering, med flere skræddersyede muligheder
 • Lær at oprette avancerede filtre med Pionetgrid, så dine kunder kan filtrere i dit indhold
 • Gør det nemmere for kolleger at redigere på siden, uden at påvirke designet, med ACF
 • Integrer komplekse elementer og udvidelser med shortcodes
 • Lær bedste praksis for plugins, installation og fejlhåndtering
 • Lær at optimere billeder med komprimering og bedre størrelser
 • Bliv dygtig til at arbejde med Elementor Pro (Page Builder) og komplekse moderne opsætninger
 • Lær om hastighedsoptimering med cache og gzip (wp-rocket intro)
 • Få vejledning i installation af scripts og lovpligtigt cookie-banner
Vis mere

Kursusindhold

Optimering af hastighed

På kurset lærer du at optimere hastigheden på din hjemmeside for at sikre, at den performer optimalt. Kurset vil dække emner som valg af hosting, anvendelse af cache- og g-zip-plugins, og komprimering og optimal anvendelse af billeder til web. Alt dette vil bidrage til en bedre brugeroplevelse, billigere annoncering på platforme som Google Ads og forbedrede SEO-placeringer, som vil hjælpe med at øge synligheden og tiltrække flere besøgende til hjemmesiden. 

ACF, Custom Post Types og Meta fields:

ACF tillader dig at udvide og tilpasse strukturen i WordPress til dine specifikke behov.

ACF anvendes på sider med indlægstyper, som WordPress ikke tilbyder i sin kerne, herunder portfolio, events, produkter og endda boliger hos din lokale ejendomsmægler. Ved at anvende ACF kan du nemt oprette nye områder og regler og foretage ændringer på tusindvis af sider med et enkelt klik. 

Tema og Page Builder med smart skabelonbygger

Det kan være svært at finde rundt i de utallige plugins og tilføjelsesmuligheder i WordPress, og derfor får du på kurset de bedste råd til, hvilke plugins der er mest relevante for din hjemmeside. Du vil også se eksempler på konkret håndtering af udvalgte plugins. 

Lav et avanceret filter med egen data

Hvis din hjemmeside har en blog, portfolio eller webshop, kan det være en fordel at tilbyde filtreringsmuligheder til dine besøgende. Du har sikkert prøvet at shoppe tøj på nettet og filtrere efter pris og kategori - det samme er muligt på egne meta fields og datapunkter fra WordPress. På kurset vil du lære at opsætte filtrering ved hjælp af Pionet Grid. 

Tid til sparring med en erfaren underviser:

Udover kursets indhold vil der også være tid og plads til spørgsmål om din egen web-løsning. Vi kører med helt små hold på maks. 5 deltagere, så der er god plads til spørgsmål og individuel læring.

Vis mere
June

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne på telefon 77 300 123, så hjælper vi dig gerne videre.

Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 08-16.

Du er også velkommen til at kontakte os på kurser@cw.dk.

June Kontakt os

Kursusdatoer

Dato Tid Sted Status Pris
26-06-2024 09:00 - 15:30 Århus C Ledige pladser 3.995 kr.
07-08-2024 09:00 - 15:30 Søborg Ledige pladser 3.995 kr.
24-09-2024 09:00 - 15:30 Århus C Ledige pladser 3.995 kr.
21-10-2024 09:00 - 15:30 Søborg Ledige pladser 3.995 kr.
27-11-2024 09:00 - 15:30 Århus C Ledige pladser 3.995 kr.
09-12-2024 09:00 - 15:30 Søborg Ledige pladser 3.995 kr.
Tilmeld kursus