Annonceindlæg fra Reach Media

Det er blevet nemmere for medarbejderne at arbejde sikkert med virksomhedens data

Der er tre pejlemærker, virksomheder skal styre efter i deres arbejde med datasikkerhed.

Sikkerhedsrisici skal reduceres. Man skal leve op til love og regulativer. Og det skal være nemt for brugerne at arbejde og agere sikkert. Alle tre områder bliver adresseret i den nye Duo Security-løsning fra Cisco.

Hvad sker der, hvis virksomhedens datasikkerhed bliver kompromitteret? De fleste tænker instinktivt på besværet med at rense for vira, gendanne ødelagte eller tabte data og få etableret nye passwords. Men hvad med tabet af renommé, kunder og nye ordrer? Og hvad med erstatningskrav, hvis der også viser sig at være sket brud på reglerne i GDPR etc.? Vi har at gøre med en cocktail, der I værste fald kan lukke en virksomhed.

 Jo flere, jo farligere - men ikke længere

Virksomheder arbejder i dag i økosystemer af partnernetværk, eksterne medarbejdere, hjemmearbejdspladser, mobiltelefoner, cloud-løsninger etc. Data skal kunne deles, uploades og tilgås af alle relevante parter. Derfor er der tilkoblet rigtig mange endpoints i netværket, som virksomheden skal have styr på.

Langt de fleste sikkerhedsbrister sker på grund af menneskelige fejl, ikke teknologiske. Netop derfor skal det være nemt og fleksibelt for medarbejderne at agere med en høj grad af datasikkerhed. Og nemt betyder i dag ikke, at det er mindre sikkert. Tværtimod bliver det med nye, visionære løsninger som Duo Security fra Cisco muligt for endnu flere brugere at få adgang til virksomhedens data og netværk. Uden at kompromittere datasikkerheden.

 

Vær med på Netteams it-sikkerhedsseminar, hvor du kan høre mere om Duo Security. Det foregår den 5. februar i Lynge og den 7. februar i Horsens.

 

Bedre sikkerhed, lettere at være bruger

Duo Security adresserer de tre fokusområder, som alle virksomheder bør arbejde med inden for it-sikkerhed: Det handler om at nedbringe sikkerheds-risici, leve op til love og regulativer og gøre det nemt for medarbejderne at  anvende sikkerhed aktivt i organisationen.

Særligt det sidste har historisk medført en række udfordringer. Passwords og koder er besværlige at huske eller skal genereres og indtastes manuelt. Men med Duo Security er det blevet både mere sikkert og mere enkelt.

Brugernavn og password er, som man kender det. Men den videre godkendelse kan klares med et ok til en push-besked på mobilen. Men også Touch ID, FaceID eller andet kan bringes i spil. Endelig bliver data beskyttet, fordi Duo Security understøtter de gængse SaaS applikationer, og fordi der kun bliver givet dataadgang, hvis den enhed, man søger tilgang til netværket fra, lever op til de definerede sikkerhedsstandarder.

 

 

Duo Security integrerer direkte ind i Cisco’s it-sikkerhedsportefølje, og når løsningen først er implementeret, kræver den ingen vedligeholdelse, hvilket betyder at it-afdelingen kan frigøre ressourcer.

Du kan høre mere om Duo Security og blive opdateret på årets vigtigste emner inden for cyberkriminalitet på Netteams it-sikkerhedsseminar som finder sted den 5. februar i Lynge og den 7. februar i Horsens. Klik på linksene og få flere detaljer og tilmeld dig.

  

MØD NETTEAMS SECURITY TEAM

NetteamPå Netteams nye platform kan du møde eksperterne og holde dig orienteret om det nyeste inden for it-sikkerhed.

Besøg siden hér Netteam Security Team

 

OM NETTEAM

Netteam er et it-konsulent- og implementeringshus med speciale i Cisco-teknologier. Firmaet har spidskompetencer inden for security, network, collaboration og datacenter. Det mere end 40 mand store konsulentteam tæller 20 netværkskonsulenter, heraf fem med den højeste Cisco-certificering (CCIE). Netteam har været Cisco Gold Partner siden 2015 og leverer løsninger til bl.a. Toyota, Rema1000, Nomeco, Køge Kommune, JP Politiken, Nationalmuseet og Eniig.

Reach Media er specialister i content marketing. Vi formidler seriøs journalistik og kommercielle budskaber for B2B-virksomheder til udvalgte målgrupper.

Kontaktinfo:

Reach Media

Sankt Gertruds Stræde 5

1129 København

https://www.reach-media.dk

Se flere indlæg

Se alle annonceindlæg