Annonceindlæg fra Reach Media

Gode it-løsninger starter med god rådgivning

For en CIO er økonomi en afgørende faktor. Men hvad der er dyrt og billigt afhænger af, i hvor høj grad løsningen tilfører værdi til virksomheden.

Det er grunden til, at virksomheder skal finde en rådgiver - og ikke blot en leverandør.

I en it-verden, hvor der stilles højere og højere krav til drift og sikkerhed, er det ikke en hvilken som helst løsning, der er god nok. En rådgiver, der har analyseret virksomhedens strategi og netværk og får indsigt i dens behov, status og udfordringer kan være den bedste it-investering, virksomheden kan gøre sig.  

 

Det handler om det rigtige overblik

Både for kunden og rådgiveren handler det om at have det rigtige overblik. Og det kan man bedst opnå gennem en analyse. Det kan være en komplet eller delvis netværksrapport, sådan som man arbejder med hos Netteam. I og med at Netteam kender kundens netværk og alle netværkselementerne, har kunden mulighed for at udnytte det optimalt.

Og det er vigtigt, at rådgivningen er objektiv. Rådgiveren skal redegøre for de fordele og ulemper, som et givent scenarie indeholder. Også selvom det ikke er det, kunden helst vil høre. Og også selvom det betyder, at det ikke leder til et salg. Det skaber tillid, og det er grundlaget for alt godt samarbejde, er holdningen hos Netteam.

 

Alting forandrer sig - ikke mindst forudsætningerne

Netværk er dynamiske. Det er de, fordi forudsætninger, datamængder og krav til effektivitet og sikkerhed hele tiden ændrer sig.

Et netværk må aldrig blive en selvfølgelighed. Selvom man mener, man har fuldstændig styr på netværket, kan en netværksanalyse være guld værd, fordi den afdækker eventuelle sikkerhedsrisici, peger Netteam på.

Det gælder ikke mindst, når det handler om IoT (Internet of Things). Her ligger risikofaktorerne i alt fra kaffemaskiner, til temperaturloggere og lagerscannere. De er koblet op til netværket og til forskellige databaser. De kan køre isoleret, og behøver ikke at give adgang til hele virksomhedens netværk. Men hvis deres software ofte ikke er opdateret, kan de udgøre en reel risiko. Det er et af de sikkerhedsaspekter, som en netværksanalyse kan identificere, og herefter vil det være op til den professionelle rådgivning at pege på den optimale løsning.  

 

Gode råd er ikke dyre

Virksomheder kan som regel opnå store besparelser ved at  justere og optimere deres investeringer. Det oplever man jævnligt hos Netteam - fordi virksomheden arbejder som rådgiver og ikke blot leverandør. Der er fx ikke altid behov for ny hardware, nogle gange kan det klares med en softwareopdatering.

Tidligere var et netværk ensbetydende med tunge startomkostninger. I dag er det muligt at skalere et netværk efter behov og at håndtere investeringen trinvis. Det er et godt udgangspunkt i den aktuelle it-verden, vi befinder os i, hvor der er stort fokus på agilitet.

Tilbage står kun spørgsmålet: Vil I have en rådgiver eller en leverandør?

 

  

MØD NETTEAMS NETWORK TEAM

Her kan du læse mere om Netteams muligheder for rådgivning, mød konsulentteamet og få de seneste nyheder inden for netværksløsninger 

Mød Netteams Network Team her

 

OM NETTEAM

Netteam er et it-konsulent- og implementeringshus med speciale i Cisco-teknologier. Firmaet har spidskompetencer inden for security, network, collaboration og datacenter. Det mere end 40 mand store konsulentteam tæller 20 netværkskonsulenter, heraf fem med den højeste Cisco-certificering (CCIE). Netteam har været Cisco Gold Partner siden 2015 og leverer løsninger til bl.a. Toyota, Rema1000, Nomeco, Køge Kommune, JP Politiken, Nationalmuseet og Eniig.

Reach Media er specialister i content marketing. Vi formidler seriøs journalistik og kommercielle budskaber for B2B-virksomheder til udvalgte målgrupper.

Kontaktinfo:

Reach Media

Sankt Gertruds Stræde 5

1129 København

https://www.reach-media.dk

Se flere indlæg

Se alle annonceindlæg