Annonceindlæg fra MSI

Hurtige bærbare forårsmodeller fra MSI

Brug for en ny bærbar computer? Taiwanesiske MSi opgraderer med GeForce RTX Super og 10. generations Intel-processorer.

Som det vil være trofaste læsere bekendt, har Intel og Nvidia netop lanceret deres nyeste generation af henholdsvis processorer og grafikkort. Det udløser en strøm af nye modeller fra alle de førende PC-producenter. Således også MSi.

Hos MSi finder man den nye teknologi i tre modelserier: Den slanke GS66 Stealth-gaming laptop, den lidt tungere GE66 Raider, der ligeledes er til gamere. Samt Creator 17, der henvender sig til “digitale indholdsskabere.”

 

Som et James Bond-apparat

 

Læs mere om GS66 Stealth: https://www.msi.com/Laptop/GS66-Stealth-10SX

 

MSI's har for vane at lave ret lækre bærbare, og det gælder særligt for GS-serien, som ikke bare leverer imponerende specifikationer, men også i et slankt, let kabinet. GS66 Stealth-maskinerne har alle en 15,6″ skærm i Full HD-opløsning. På de dyreste modeller arbejder den med 300 Hz opdateringshastighed, imens de mindre kostbare må “nøjes” med 240 Hz. Grafikkortet er i topmodellerne det nye Nvidia GeForce RTX 2080 Super, der skulle være 25% hurtigere end et almindeligt RTX 2080-kort. Alt efter pris fås forskellige GS66 Stealth-modeller med op til 10. generations Intel Core i9-processor.

 

"Vores bærbare pcer er designet af gamere, til gamere og sådan har det været lige siden den første model vi producerede. Vi har vores rødder solidt plantet i gaming, så når landskabet og kravene til bærbare gaming-pcer udvikler sig, er vi med helt i front" fortæller Patrik Thorell, marketing- og kommunikationschef for MSI i Norden.

 

Udviklingen af bærbare gaming-pc’er er sket i takt med at gaming har spændt sig over flere aldersgrupper, sågar generationer. Der er sket et opgør med forestillingen om bærbare gaming-pc’er som tunge, klodsede, langsomme og uelegante – og opfattelsen af gamere i det hele taget er heller ikke længere så firkantet.

 

"En gamer er ikke nødvendigvis bare en gamer, men også en skoleelev, et forretningsmenneske eller noget helt tredje. Den drastiske teknologiske udvikling i de seneste par år betyder, at der er en bærbar gaming-pc til ethvert behov og enhver smag."

 

 

Moderne bærbare til enhver gamer

Gaming er global underholdning, og det er lettere end nogensinde før at tage underholdningen med dig. Det store udvalg af bærbare gaming-pc’er kan gøre det temmelig uoverskueligt at vælge den rette – vi tager her udgangspunkt i tre forskellige serier fra MSI, der dækker tre vidt forskellige behov.

 

 

GS66 Stealth -  ydeevne skjult under en stilfuld dragt

Gaming med stil 

MSI GS-serien passer lige så godt ind på det stilrene kontor, som den gør på et LAN-party. Lad dig ikke snyde af den utroligt tynde ramme og den lave vægt – bag det diskrete ydre gemmer der sig et vaskeægte gaming-kraftværk, der udvisker grænsen mellem den virkelige og den virtuelle verden. Med lynhurtig NVIDIA RTX-grafik og 10 og tiende generation af Intel-processorer, en skærm med 300 Hz opdateringsfrekvens, fremragende højttalere fra danske Dynaudio og en fantastisk batterilevetid kan du nyde de helt store gamingoplevelser, uanset hvor du er, og vinde uden at gøre et stort nummer ud af det. Fordi det er god stil.

 

 

GE66 Raider - det taler for dig

Gamer med stort G

MSI GE-serien er beregnet til dig, der er på udkig efter en alsidig bærbar, men samtidig ikke er bange for at bekende kulør. Gaming skal være sjovt, farvestrålende og bombastisk – og stolt af være det. Et dansk SteelSeries-tastatur med individuel bagbelysning af hver tast, slagkraftig hardware og Giant Speaker-højttalerne sætter dagsordenen i ethvert spil – og du er med på forreste række hver eneste gang.

 

 

GT76 Titan - Hurtig som lynet

Når performance overtrumfer alt

MSI GT-serien er skabt til gamere, der ikke kan få kræfter nok – og til dig, der tager gaming alvorligt. Her finder du et ægte mekanisk tastatur og de hurtigste komponenter på markedet. Med en bærbar fra GT-serien er du perfekt udrustet, uanset om du har ambitioner om at kæmpe med på højeste plan inden for e-sport, eller om du bare vil spille de nyeste og mest krævende titler med højeste detaljegrad.

 

 

Tilbyder også mere budgetvenlige modeller

GP & GL Series er til den regulære casual gamer. Det er maskiner som er optimeret til at præstere og spille de mest populære spil, og hvor hele sammensætningen er lavet med øje for din spiloplevelse.

 

GF Serien er til dem der ønsker en let og mobil bærbar der både kan trække de populære spiltitler, men også passer til alt uddannelse og skolearbejde. Fokus hos disse modeller ligger i at skabe en let og elegant maskine der er tilgængelig for alle.

 

Content Creation-serien er hvor MSI’s ekspertise inden for gaming-features møder den kreative brugers behov for høj ydeevne og fantastisk design. Disse bærbare er den perfekte krydsning mellem professionelt look og kræfter til gaming – de er ideelle til virksomhedslederen såvel som fotografen, filmskaberen, musikproduceren, designeren eller 3d-animatoren. Disse modeller kan udstyres med både ekstremt nøjagtige 4k-skærme og Mini-LED'er.

 

 

Læs mere om MSIs bærbare computermodeller her:

Seneste 10 generations bærbare spilmodeller:

https://www.msi.com/Landing/2020-Gaming-laptops-evolve/nb

Content Creation-computere:

https://www.msi.com/Content-Creation/Creator-17-A10SX

 

Premium
Overblik: DXC Technology og Netcompany stormer frem som offentlig it-leverandør - Atea og Conscia taber terræn
Det offentlige Danmark bruger hvert år milliarder af kroner på it-indkøb. I løbet af 2019 tog DXC Technology og Netcompany store indhug i de offentlige it-budgetter - samtidig rykkede Atea og Conscia baglæns. Det viser nye tal fra Udbudsvagten.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
Mængden af skyggedata stiger voldsomt – få tips til hvordan du bekæmpe det
Moderne virksomheder er drevet af data. Men for at udnytte de data, skal de være tilgængelige for medarbejderne, kunderne og samarbejdspartnere – og det er bare de data, som it og virksomheden kender. For den eksplosive udvikling i cloud og data betyder også, at de fleste organisationer generer store mængder af ”skyggedata”, data som bliver delt, opbevaret og ofte glemt et sted i virksomhedens mange systemer. I dette whitepaper kan du derfor læse om omfanget af problemet med skyggedata i skyen samt få ideer til, hvordan du kan begrænse og beskytte det.