Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Annonceindlæg fra MSI

Her er laptoppen designet til fremtidens arbejdsplads

Mange mennesker ønsker i dag et mobilt arbejdsliv, hvor de ikke er bundet til én fast arbejdsplads.

Det stiller nye krav til de laptops, der ofte er omdrejnings-punktet for arbejdet.

Sammenlignet med resten af Europa, ligger Danmark i top, når det gælder om at arbejde hjemmefra. Og i takt med, at flere og flere danskere i det hele taget gør op med tanken om at være bundet til én fast kontorplads, sætter det også nye krav til vores laptops.

Ofte står valget nemlig mellem en stationær pc med masser af computerkraft eller en stilfuld laptop med mindre ydeevne.

Men med den nye Prestige-serie af laptops fra MSI kan du nu få det hele i én computer. Og det er ganske væsentligt på det moderne arbejdsmarked.

Det er nemlig ikke længere nok, at den bærbare blot kan sende mails, bruges som skrivemaskine og være på nettet. Arbejdsopgaverne i dag kræver ofte, at vores primære arbejdscomputer kan køre tunge regneprogrammer, håndtere enorme datasæt eller redigere lyd og billeder.

Også for mange studerende er dette et stigende krav.

Den udfordring er der kommet en glimrende løsning på fra computervirksomheden MSI, der længe har været kendt for deres verdensklasse stationære spilcomputere.

Masser af power

I deres nye serie af bærbare computere ved navn Prestige har MSI kombineret maksimal ydekraft med et smukt design, og skabt en helt ny generation af bærbare computere målrettet folk, der ikke vil begrænses af deres laptops ydeevne.

Er man vant til en ældre model af laptops, har de fleste nok oplevet, at man utålmodigt må vente på computeren, mens den tænker over sagerne. Men med MSI’s Prestige serie er det laptoppen, der venter på dig, hvilket er afgørende for at forbedre din produktivitet og effektivitet.

Og det er netop, hvad du kan forvente af den populære model MSI Prestige 14 EVO, der er udstyret med den nyeste 11. generation af Intel® Core™ i7-processor og Intel Iris Xe grafik, der leverer ydeevne i den hardwaremæssige sværvægtsklasse.

Den kraftfulde laptop er det perfekte værktøj til arbejdet

Med hardware i den kaliber kan du roligt kaste dig over tunge programmer uden at frygte, at laptoppen må smide håndklædet i ringen. Med en vægt på blot 1.29 kg er denne computer tilmed at finde i fjervægtsklassen, og med 12 timers batterilevetid behøver du ikke frygte at løbe tør for strøm i løbet af dagen eller på flyveturen over Atlanten, når det igen bliver aktuelt.

For mange er det også vigtigt, at der er kort fra tanke til handling. Og det bliver ikke MSI Prestige 14 EVO, der holder dig tilbage. Laptoppen ’vågner’ på blot et sekund, og har en 40 procent hurtigere reaktionstid sammenlignet med en to år ældre model, hvilket betyder, at du lynhurtigt kan komme i gang eller videre med dine opgaver.

Stilfuldt design

Også designet af laptops er i dag enormt vigtigt, og mens det tidligere var nærmest en regel, at de kraftigste bærbare computere også var de mest kluntede at se på, så er MSI Prestige serien udformet i et ultra let og elegant aluminiumskabinet, der gør den både stilfuld at se på og nem at transportere.

Mens MSI’s laptops som nævnt holder strøm i op til 12 timer, er Prestige 14 EVO også udstyret med to hurtigladende Thunderbolt 4-porte, som på kun 15 minutter kan lade op til halvanden times brug.

Du kan desuden overføre data med 40 Gbps og tilkoble op til to ekstra 4k skærme, hvilket er enormt praktisk, hvis du eksempelvis arbejder med store dataark eller redigerer lyd og billeder.

MSI Prestige 14 EVO er meget mere end 'bare' lynhurtig og pakket ind i lækkert design.

Laptop’ens egen skærm kan tilmed foldes ud til 180 grader, hvilket gør det nemmere at inddrage andre omkring bordet i dit arbejde.

I det hele taget er der med MSI Prestige 14 EVO tænkt grundigt over de krav, som et moderne arbejdsmarked med muligheden til at arbejde på den nærmeste cafe eller på den anden side af Jorden, stiller. Det er ikke længere tiltrækkeligt blot at være på. Du skal være fri.