Annonceindlæg fra MSI

Her er laptoppen designet til fremtidens arbejdsplads

Mange mennesker ønsker i dag et mobilt arbejdsliv, hvor de ikke er bundet til én fast arbejdsplads.

Det stiller nye krav til de laptops, der ofte er omdrejnings-punktet for arbejdet.

Sammenlignet med resten af Europa, ligger Danmark i top, når det gælder om at arbejde hjemmefra. Og i takt med, at flere og flere danskere i det hele taget gør op med tanken om at være bundet til én fast kontorplads, sætter det også nye krav til vores laptops.

Ofte står valget nemlig mellem en stationær pc med masser af computerkraft eller en stilfuld laptop med mindre ydeevne.

Men med den nye Prestige-serie af laptops fra MSI kan du nu få det hele i én computer. Og det er ganske væsentligt på det moderne arbejdsmarked.

Det er nemlig ikke længere nok, at den bærbare blot kan sende mails, bruges som skrivemaskine og være på nettet. Arbejdsopgaverne i dag kræver ofte, at vores primære arbejdscomputer kan køre tunge regneprogrammer, håndtere enorme datasæt eller redigere lyd og billeder.

Også for mange studerende er dette et stigende krav.

Den udfordring er der kommet en glimrende løsning på fra computervirksomheden MSI, der længe har været kendt for deres verdensklasse stationære spilcomputere.

Masser af power

I deres nye serie af bærbare computere ved navn Prestige har MSI kombineret maksimal ydekraft med et smukt design, og skabt en helt ny generation af bærbare computere målrettet folk, der ikke vil begrænses af deres laptops ydeevne.

Er man vant til en ældre model af laptops, har de fleste nok oplevet, at man utålmodigt må vente på computeren, mens den tænker over sagerne. Men med MSI’s Prestige serie er det laptoppen, der venter på dig, hvilket er afgørende for at forbedre din produktivitet og effektivitet.

Og det er netop, hvad du kan forvente af den populære model MSI Prestige 14 EVO, der er udstyret med den nyeste 11. generation af Intel® Core™ i7-processor og Intel Iris Xe grafik, der leverer ydeevne i den hardwaremæssige sværvægtsklasse.

Den kraftfulde laptop er det perfekte værktøj til arbejdet

Med hardware i den kaliber kan du roligt kaste dig over tunge programmer uden at frygte, at laptoppen må smide håndklædet i ringen. Med en vægt på blot 1.29 kg er denne computer tilmed at finde i fjervægtsklassen, og med 12 timers batterilevetid behøver du ikke frygte at løbe tør for strøm i løbet af dagen eller på flyveturen over Atlanten, når det igen bliver aktuelt.

For mange er det også vigtigt, at der er kort fra tanke til handling. Og det bliver ikke MSI Prestige 14 EVO, der holder dig tilbage. Laptoppen ’vågner’ på blot et sekund, og har en 40 procent hurtigere reaktionstid sammenlignet med en to år ældre model, hvilket betyder, at du lynhurtigt kan komme i gang eller videre med dine opgaver.

Stilfuldt design

Også designet af laptops er i dag enormt vigtigt, og mens det tidligere var nærmest en regel, at de kraftigste bærbare computere også var de mest kluntede at se på, så er MSI Prestige serien udformet i et ultra let og elegant aluminiumskabinet, der gør den både stilfuld at se på og nem at transportere.

Mens MSI’s laptops som nævnt holder strøm i op til 12 timer, er Prestige 14 EVO også udstyret med to hurtigladende Thunderbolt 4-porte, som på kun 15 minutter kan lade op til halvanden times brug.

Du kan desuden overføre data med 40 Gbps og tilkoble op til to ekstra 4k skærme, hvilket er enormt praktisk, hvis du eksempelvis arbejder med store dataark eller redigerer lyd og billeder.

MSI Prestige 14 EVO er meget mere end 'bare' lynhurtig og pakket ind i lækkert design.

Laptop’ens egen skærm kan tilmed foldes ud til 180 grader, hvilket gør det nemmere at inddrage andre omkring bordet i dit arbejde.

I det hele taget er der med MSI Prestige 14 EVO tænkt grundigt over de krav, som et moderne arbejdsmarked med muligheden til at arbejde på den nærmeste cafe eller på den anden side af Jorden, stiller. Det er ikke længere tiltrækkeligt blot at være på. Du skal være fri.

Læs mere om MSI
Kontaktinfo:

MSI

Åvägen 24

41250 Gothenburg

https://www.msi.com

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
"Jeg er nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud"
Af alle vores ansatte, så er jeg nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud, selv om jeg ikke altid har været det.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.